Night Out: "Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - Έγινε γνωστό πως...

Επιστρέφει με νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Night Out:

Απόψε, την Τετάρτη 13/7, στη 01:10 στο MEGA, το λεωφορείο του Night Out βγαίνει ξανά στους δρόμους και μεταφέρει τους επιβάτες του στις πιο τολμηρές περιπέτειες και extreme εμπειρίες. Αφού είδαμε την Δανάη Μπάρκα να "βαράει" τατουάζ στην κάμερα, οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί.

Όλα όσα θα δούμε απόψε 13/7 στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής τον Κούλλη Νικολάου και η ανάκριση ξεκινά με τις πιο τρελές ερωτήσεις. Στην πρώτη του δοκιμασία, ο καλεσμένος επιβιβάζεται σε όχημα 4×4 και ετοιμάζεται για μια απαιτητική off road διαδρομή γεμάτη με λακκούβες και λάσπη.

Κούλλης Νικολάου

Στη συνέχεια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Κούλλης Νικολάου παίζουν «Θάρρος ή Αλήθεια», με τον καλεσμένο να κάνει στο πλαίσιο του παιχνιδιού μια τηλεφωνική φάρσα στη Σοφία Βογιατζάκη, με την οποία συνεργάζονται στην Κύπρο, στην παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Τέλος, ο Κούλλης Νικολάου συναντά τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out Restaurant» για μια εξομολογητική συζήτηση. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παραγωγός μιλά για τα παιδικά του χρόνια, για την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και το β’ κύκλο της σειράς, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Άλλη μία πρωταγωνίστρια από την Γη της Ελιάς βρέθηκε στην εκπομπή

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out το βράδυ της Δευτέρας 11/7. Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον δεύτερο κύκλο της σειράς, αλλά και στον ρόλο της.

Οι δηλώσεις της Αντιγόνης Νεοφύτου για τη Γη της ελιάς

Μη μπορώντας να αποκαλύψει πολλά για τα όσα θα δούμε, τόνισε για τον ρόλο της “Μαρίνας” που υποδύεται: «Καταρχάς η Μαρίνα με τον Ισίδωρο γίνονται φιλαράκια! Θα φτιάξουν πολύ οι σχέσεις τους. Θα αποδεχτεί τη σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο 100%. Φεύγουν τα ταμπού ότι τον θέλει για τα λεφτά του».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μέχρι τώρα, έχουμε γυρίσει περίπου 20 επεισόδια του δεύτερου κύκλου».

Η Αντιγόνη Νεοφύτου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τη ρώτησε εάν ο σύντροφός της είναι υποστηρικτικός μαζί της στα επαγγελματικά της. «Πολύ, είναι και του χώρου οπότε…». Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές ο αγαπημένος της: «Είναι πολύ πιο cool, από όσο είμαι εγώ! Τα κατανοεί πλήρως!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός- η οποία πρόσφατα προκάλεσε χαμό.