Επιστρέφει στον ANT1 μετά από 2 χρόνια - Όλη η αλήθεια για το νέο πρόσωπο του καναλιού

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει στον ANT1 μετά από 2 χρόνια - Όλη η αλήθεια για το νέο πρόσωπο του καναλιού

Στην προσπάθεια να ανεβάσει τα νούμερα του καναλιού, ο σταθμός του ANT1 αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Γιώργος Λέντζας και, μάλιστα, με ρόλο – έκπληξη. Αφορμή για αυτή την επιστροφή στέκεται η προβολή του Μουντιάλ 2022. Όμως, ο δημοσιογράφος επιστρέφει στο Μαρούσι με νέα επεισόδια ανά τον πλανήτη σχετικά με την εκπομπή Football Stories.

Ο Γιώργος Λέντζας επιστρέφει στον ANT1 μετά από δύο χρόνια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life, ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιουμίδης, που παρουσίασαν και τον πρώτο κύκλο της εκπομπής στην ΕΡΤ, συνεχίζουν την περιοδεία ανά την υφήλιο διανύοντας μέσα σε 29 μέρες 4 χώρες και 2 διαφορετικές ηπείρους. Μετά από διάλειμμα σχεδόν τριών ετών και ενώ μεσολάβησε η πανδημία, η προσέγγιση θα είναι λίγο διαφορετική και προσαρμοσμένη στις συνθήκες, ωστόσο αυτό δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.

Γιώργος Λέντζας

Ο νέος κύκλος του Football Stories περιλαμβάνει συνολικά 11 επεισόδια, ωστόσο αυτό που είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί είναι το γεγονός πως αυτή τη φορά θα προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς θα μεταδοθεί την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1+.

Όσα είχε αποκαλύψει στο Καλό Μεσημεράκι για το μέλλον του

Ο Γιώργος Λέντζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή 3/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον λίγο μετά τα δυσάρεστα, που έγιναν γνωστά σχετικά τη σχέση του.

Με αισιοδοξία παρ΄ όλα αυτά μίλησε και έκανε για πρώτη φορά τη δήλωση πως η εκπομπή που κάνει με τον Αντ1 θα συνεχιστεί και του χρόνου, επομένως υπέγραψε για τον δεύτερο κύκλο. Να θυμίσουμε εδώ πως η εκπομπή έχει να κάνει με αθλητικά και συγκεκριμένα κινείται γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου και αυτή δεν είναι άλλη από το Football stories.

«Είμαι απόλυτα οκ. Είναι μια πολύ busy περίοδος. Θα το πω για πρώτη φορά Σήμερα κιόλας συμφωνήσαμε για το δεύτερο κύκλο του Football Stories στον ΑΝΤ1. Ξεκινάμε γυρίσματα και θα είμαι στον ΑΝΤ1. Θα είναι ο δεύτερος κύκλος, που ουσιαστικά είχε μπει στον πάγο λόγω covid, και ξεκινάμε γυρίσματα 10 Ιουλίου.

Είναι ωραίο γιατί είναι και δημιουργικό project κι έχει μι ταυτότητα που μας εκφράζει».