Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Elif: Παρατάει τα όπλα η Κιγιμέτ; Ο Μαχίρ την παρασύρει να δεχτεί την προσφορά του

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Πέμπτης 18/8;

Elif: Παρατάει τα όπλα η Κιγιμέτ; Ο Μαχίρ την παρασύρει να δεχτεί την προσφορά του
TV24 17.08.2022 22:42
Από Youweekly Team

Ύστερα από την αμήχανη επιστροφή του Σαφάκ στο σπίτι, το νέο επεσόδιο της Elif επικεντρώνεται στην Κιγιμέτ για άλλη μία φορά, η οποία προσπαθεί να πείσει τον Μαχίρ και τους πάντες πως θα αφήσει την Μελέκ ήσυχη. Τι σχεδιάζει όμως;

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif την Πέμπτη 18/8

Επεισόδιο 1122

H Κιγιμέτ προσπαθεί να επηρεάσει τον Μαχίρ ώστε να μην καταλήξει στη φυλακή και λέει ότι δεν θα κάνει τίποτα πια στη Mελέκ. Όμως δεν είναι ειλικρινής. Στην αρχή, ο Mαχίρ δεν δείχνει να επηρεάζεται, αλλά η Κιγιμέτ αρχίζει να κλαίει και ο Mαχίρ δέχεται την προσφορά της και της λέει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην πάει φυλακή αλλά με υπό τον όρο να επιστρέψει στην πόλη της μέχρι να βγει η Μελέκ από τη φυλακή γιατί θέλει να την αποτρέψει από το να της κάνει κακό.

Elif

Η Κιγιμέτ δέχεται την πρόταση του Μαχίρ απρόθυμα. Ωστόσο, έχει ένα σχέδιο καθώς λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Φιντάν. Η Ελίφ θέλει να επισκεφθεί στη φυλακή τη μητέρα της αλλά κανείς δεν την πηγαίνει και είναι πολύ λυπημένη. Ο Κερέμ νιώθει αβοήθητος και απελπισμένος εξαιτίας της παρεξήγησης του με την Ασλί. Μιλάει σχετικά στη Χουμεϊρά και εκείνη του λέει ότι ο λόγος , που συμβαίνουν όλα αυτά είναι μόνο η αγάπη. Τον παρηγορεί και τον προτρέπει να πάει να βρει την Ασλί και να την παρακαλέσει να τον συγχωρήσει.

Οι εξελίξεις της Παρασκευής 19/8

Επεισόδιο 1123

Σε αυτό το επεισόδιο, οι γυναίκες στην πτέρυγα αποδέχονται ότι κανείς δεν είναι ανώτερος από τον άλλο και η Μελέκ είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Η Ασλί συνεχίζει να είναι σκληρή με τον Κερέμ. Ο Κερέμ δεν μπορεί να της πει ότι την αγαπά. Αντίθετα, η Ασλί πιστεύει ότι ο Κερέμ δεν γνωρίζει το καλό, το έλεος και την αγάπη. Μετά από αυτό, ο Κερέμ αισθάνεται πολύ άσχημα και στο τέλος η Ασλί μετανιώνει που δεν τον σταμάτησε όταν έφυγε.

Αγαπούν ο ένας τον άλλο, όμως ούτε η Ασλί, ούτε ο Κερέμ μπορούν να το παραδεχτούν και να το ομολογήσουν. Επιπλέον, η Ασλί αρχίζει να ψάχνει για μια νέα δουλειά και λέει ότι έχει τελειώσει με τον Kερέμ τόσο στο μυαλό της όσο και στην καρδιά της. Ο Μαχίρ είναι τόσο σίγουρος ότι η Μελέκ θα είναι ελεύθερη σύντομα αλλά η Μελέκ δεν μπορεί να είναι σίγουρη για αυτό γιατί δεν θέλει να απογοητευτεί αν κάτι πάει στραβά. Της λείπει τόσο πολύ η Ελίφ. Η Νεσρίν θέλει να τη βοηθήσει και της δίνει το τηλέφωνο της Φιντάν για να μιλήσει με την Ελίφ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Πρόταση γάμου λίγο πριν την τραγωδία! Της περνάει το δαχτυλίδι με θλίψη...

Θλίψη στο STAR - Καθημερινό πρόγραμμα σημείωσε 1,9% τηλεθέαση

Share