Φώτης Σεργουλόπουλος: Αυτές είναι οι πρώτες λεπτομέρειες για τη νέα του εκπομπή στην ΕΡΤ

Ποιοι θα είναι στο πλάι του και πότε θα ξεκινήσει;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: Αυτές είναι οι πρώτες λεπτομέρειες για τη νέα του εκπομπή στην ΕΡΤ

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι το πρόσωπο που εμπιστεύτηκε η ΕΡΤ προκειμένου να ''χτίσει'' πάνω του μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή, που σίγουρα έχουμε καιρό να δούμε στην πρωινή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης. Άλλωστε ο παρουσιαστής έχει την εμπειρία και όλα τα φόντα να φέρεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία ένα τέτοιο εγχείρημα.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει μάλιστα στο πλάι του θα έχει μια έμπειρη και αγαπημένη ξανθιά παρουσιάστρια(δείτε εδώ ποια), η οποί θα μετακομίσει από γειτονικό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τη νέα πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Οι λεπτομέρειες γύρω από την εκπομπή του Σεργουλόπουλου στην ΕΡΤ

Η εκπομπή λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες θα προβάλλεται κατά το διάστημα 10-12 το πρωί και πέρα από τον Σεργουλόπουλο θα έχει ένα σημαντικό αριθμό έμπειρών δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιώργο Βλαχογιάννη, που θα είναι υπεύθυνος για την αρχισυνταξία ενώ συζητούν για συνεργασία οι Ελένη Καρποντίνη, η Ράνια Αλευρά, ο Σπύρος Δευτεραίος και ο Μιχάλης Προβατάς.

Ακόμα γνωρίζουμε πως ο τίτλος της εκπομπής είναι ακόμα υπό συζήτηση ενώ πρόκειται να τη δούμε στους δέκτες μας το νωρίτερο την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Κλείδωσε και το δίδυμο του Σαββατοκύριακου για την ΕΡΤ

Σιγά σιγά το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα των σταθμών για την νέα σεζόν παίρνει σάρκα και οστά, και οι θέσεις μία προς μία καλύπτονται. Στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής, στην ΕΡΤ, όπως όλα δείχνουν έχει παρθεί η απόφαση για το ποιος θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απέναντι στον ΣΚΑΙ, και τους Δεκατιανούς.

Τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκπομπή του πρωινού τις καθημερινές, θα διαδέχονται ο Δημήτρης Κοτταρίδης, ο οποίος το είχε ανακοινώσει και στον αέρα της καλοκαιρινής του εκπομπής στον σταθμό, με μία παρτενέρ.

Όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η Νίνα Κασιμάτη, η οποία παρουσίαζε τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου ενώ, εν μέσω αδειών, έχει καλύψει πολλά κενά στο πρόγραμμα τις καθημερινές.

 Αυτό θα είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ