Σασμός (26/10): Η σκηνή που θα ανατριχιάσει τους τηλεθεατές - Η σπαρακτική εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (26/10): Η σκηνή που θα ανατριχιάσει τους τηλεθεατές - Η σπαρακτική εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, η οποία έχει βάλει "φωτιά" στα νούμερα της τηλεθέασης. Απόψε 26/10 το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε είναι εντελώς ανατρεπτικό με σκηνές που θα συζητηθούν πολύ.

Οι σημερινές 26/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 23

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος... Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον θείο τον προστάτη που έψαχνε... Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται... μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γεωργαλά για τις βίαιες σκηνές του Σασμού

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25/10 ο Δημήτρης Γεωργαλάς ο οποίος μίλησε για το λάθος που υπάρχει στη Google με την ηλικία του ενώ αναφέρθηκε και στις βίαιες σκηνές που συμμετείχε στον Σασμό.

«Με πήρε ένας φίλος από την Πάτρα, πριν έρθω εδώ και μου λέει άνοιξε να δεις στη Google, γράφει ημερομηνία γέννησης το 1959. Μου έχουν προσθέσει πάρα πολλά χρόνια. Λέω πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διορθώσω αυτό το πράγμα. Είναι λάθος το ’59. Είμαι λίγο πάνω από τα 50.

Νιώθω μια χαρά. Αν ήμουν το 59, θα ήμουν τώρα 63. Μου βάζουνε δέκα χρόνια πάνω. Εγώ δεν έχω δώσει ημερομηνία. Μάλλον κάτι υπολόγισαν κι ήταν λάθος. Να αποκατασταθεί.

Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο. Αυτή είναι η ωραία πρόκληση για έναν ηθοποιό. Το να παίξεις τον εαυτό σου δεν έχει και πολλή μεγάλη σημασία. Το να κάνεις κάτι τόσο κόντρα, σε πάει σε άλλα επίπεδα, σε απελευθερώνει και είναι πάρα πολύ - πολύ γοητευτικό. Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές, και στους ξυλοδαρμούς και στο φόνο, ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία.

Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σιγά – σιγά σταδιακά και αποκτάς την αντοχή που θέλεις. Στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και πρέπει να βάλεις το πάθος, την ένταση, το αίσθημα. Όλα αυτά πρέπει να τα συμπυκνώσεις μέσα σε μια στιγμή και να τα βάλεις οπότε θέλει περισσότερη ενέργεια. Από το μηδέν πρέπει να πας στο 100, οπότε αν η σκηνή είναι και λίγο ακραία... τρέμεις μετά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γεωργαλάς.