Λιώσαμε! Τα τρυφερά λόγια του Σπαλιάρα στη Ζωή Τζάνη και η αποκάλυψη για τον γάμο! (Βίντεο)

Λιώσαμε! Τα τρυφερά λόγια του Σπαλιάρα στη Ζωή Τζάνη και η αποκάλυψη για τον γάμο! (Βίντεο)
Στο πλατό του Πανοράματος βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας κι αφού οι συζητήσεις και οι αποκαλύψεις για το παιχνίδι επιβίωσης έφτασαν στο τέλος τους μίλησε για τον έρωτα της ζωής του.

Ο έρωτάς τους λοιπόν ακούει στο όνομα Ζωή! Μας ξάφνιασε με τα τόσο τρυφερά του λόγια αλλά και με την αποκάλυψη για τον γάμο. διαβάστε παρακάτω...

"Είμαι 43 ετών. Νομίζω ότι η οικογένεια είναι κάτι που μπαίνει μέσα σε κάποιο πλάνο, αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά, θέλω να αποκτήσω. Μετά τα 40 είναι κάτι που σκέφτομαι πιο έντονα. Κάνουμε κάποιες σκέψεις με τη σχέση μου, από την άλλη θεωρώ ότι έχω πολύ ανωριμότητα και είμαι αρκετά μποέμ, δεν φαντάζομαι τον γάμο μου σε εκκλησία.

Πιστεύω στο Θεό, αλλά θέλω να είναι κάτι πιο χαλαρό, ίσως σε κάποια παραλία. Κάναμε πολλές συζητήσεις στην παραλία για οικογένεια και παιδιά. Είναι γλυκιά, είναι απλή, έχουμε κοινό πάθος για τη γυμναστική. Δεν της άρεσε καθόλου η ιδέα του Survivor, δεν περίμενε ότι θα μείνω τόσο πολύ εκεί, ούτε κι εγώ!"



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για το επεισόδιο με την μέση του! Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες; (Βίντεο)

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις καλοκαιρινές της διακοπές-με νάζι μπροστά στον καθρέφτη…

Πανικός! Αποκάλεσαν καραγκιόζη τον Ορέστη Τσανγκ στη Θεσσαλονίκη! Τι συνέβη και ποιος του το είπε;