Αν ανησυχείτε μήπως… φύγει το κραγιόν κατά τη διάρκεια της εξόδου σας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε κάποια έξυπνα μυστικά ομορφιάς για να διαρκέσει το χρώμα στα χείλη σας περισσότερο. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσεις κραγιόν μεγάλης διάρκειας, 4 απλά βήματα θα κάνουν και το πιο απλό κραγιόν να διαρκεί πολύ περισσότερο.

Σωστό κραγιόν
Διαλέξτε ένα φωτεινό ή σκούρο, γιατί έχουν περισσότερο χρώμα κι έχουν την τάση να αντέχουν περισσότερο από τα πιο απαλά χρώματα. Μην χρησιμοποιείτε αυτά που διαρκούν πολλές ώρες, γιατί έχουν την τάση να αφυδατώνουν τα χείλη σου.

Λεία χείλη
Το κραγιόν διαρκεί περισσότερο όταν τα χείλη μας είναι λεία. Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα, πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσετε ένα scrub με ζάχαρη, για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα lip balm και αφού απορροφηθεί να εφαρμόσετε το κραγιόν.

Επαγγελματικές συμβουλές
Καλό θα είναι να εφαρμόσετε ένα μολύβι χειλιών που θα ταιριάζει στο φυσικό σας χρώμα. Φτιάξτε το περίγραμμα και στη συνέχεια γέμιστε τα κενά. Επίσης μην χρησιμοποιείτε βουρτσάκι. Το χρώμα είναι πιο έντονο αν εφαρμόζετε κατευθείαν το κραγιόν.

Το μυστικό
Αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη διάφανη πούδρα και να ξαναπεράσετε μία στρώση. Το τελευταίο βήμα καλό θα είναι να το παραλείψετε, βέβαια,  αν έχετε αφυδατωμένα χείλη.

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Ξανθό, μπαλαγιάζ αλλά και… ροζ- Αυτά τα χρώματα στα μαλλιά είναι στη μόδα για το 2016

Μήπως το μακιγιάζ σου σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη; Δες τα λάθη που κάνεις και δεν το καταλαβαίνεις

Η νέα τάση στο μανικιούρ ανατρέπει τα δεδομένα! Θα την υιοθετήσεις;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μαλλιά κουβάρια Ζήνα-Θεοφάνους: H ειρωνική απάντηση του συνθέτη που έκανε έξαλλη την τραγουδίστρια

Τριανταφυλλόπουλος – Αναστασιάδης ξεσκίζονται δημοσίως, βγάζοντας σκάνδαλα ο ένας του άλλου! Διαβάστε το… πάρτι των εκατομμυρίων Ευρώ!

Αυτή και αν είναι ανατροπή! Ποιος είναι ο διαγωνιζόμενος που δεν περνάει στον τελικό του «X-Factor»

loading...