Την Ombre τεχνική από την άλλη, την είδαμε πρώτη φορά στα μαλλιά και έπειτα στα νύχια. Μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και σίγουρα θα μείνει στη μόδα για πολύ ακόμη, όσο οι γυναίκες συνεχίζουν και δείχνουν την προτίμηση τους σε αυτή.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να δούμε πως μπορούμε να την εφαρμόσουμε και στο μακιγιάζ μας. Στα μάτια με τις κατάλληλες σκιές είναι το πιο συνηθισμένο, στα χείλη όμως πώς μπορείς να το κάνεις…

Τι θα χρειαστείς:

-Ενυδατική κρέμα ή liposan για τα χείλη
-Κραγιόν σε ότι χρώμα θέλεις
-Μολύβι χειλιών λίγο πιο σκούρο από των χειλιών
-Πινελάκι χειλιών

Αρχικά αν θέλεις το μακιγιάζ των χειλιών σου να διαρκέσει περισσότερο και να μην μείνεις στη μέση της βραδιάς χωρίς κραγιόν, θα πρέπει πριν ξεκινήσεις, να εφαρμόσεις μια ενυδατική κρέμα χειλιών ή ακόμη και κάποιο liposan χωρίς χρώμα.

Έπειτα, πάρε το μολύβι χειλιών και κάνε το περίγραμμα από το σχήμα των χειλιών σου, για να τονίσεις καλύτερα τις γωνίες τους.

Στη συνέχεια, εφάρμοσε το κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σου, αλλά να είσαι προσεκτική ώστε να μην καλύψεις από επάνω το μολύβι που έβαλες προηγουμένως.

Τέλος, με την βοήθεια από το πινελάκι άπλωσε καλά το κραγιόν κυρίως στα σημεία που εφάπτεται με το μολύβι, έτσι ώστε να φαίνονται πιο ομαλά τα χρώματα στις άκρες μεταξύ τους και τα ombre χείλη σου είναι έτοιμα!

govastileto.gr

loading...