Το καλοκαίρι έχει σχεδόν έρθει και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ξεκαθάρισμα στα συρτάρια των καλλυντικών σου. Πρέπει να αφήσεις πίσω τα χειμερινά προϊόντα που χρησιμοποιούσες και στις πρώτες θέσεις να μπει η τερακότα και τα bronze προϊόντα!

Ας ξεκινήσουμε!

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ-81. Ξεφορτώσου παλιά καλλυντικά

Οποιοδήποτε προϊόν έχει μείνει αχρησιμοποίητο τους τελευταίους έξι μήνες πρέπει να πεταχτεί, χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι κλειστές συσκευασίες προϊόντων όπως τα foundation, τα κραγιόν, τα lipgloss και οι μάσκαρα αν μείνουν για πολύ καιρό αχρησιμοποίητα, επιτρέπουν τη δημιουργία βακτηρίων και μικροβίων. Ο,τιδήποτε έχει ξεραθεί ή έχει αλλάξει χρώμα πρέπει επίσης να πάει στα σκουπίδια.

2. Καθάρισε τα πινέλα του μακιγιάζ

Τα πινέλα του μακιγιάζ έχουν διάρκεια ζωής πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των προϊόντων μακιγιάζ. Είναι, όμως, απαραίτητο να τα καθαρίζεις και να τα φροντίζεις με μεγάλη συχνότητα, χωρίς δικαιολογίες. Σου συνιστούμε να τα καθαρίζεις μία φορά την εβδομάδα με ένα ειδικό καθαριστικό ή με απλό σαπούνι.

Για ακόμα πιο υγιή αποτελέσματα φύλαξε τα πινέλα σου σε μία όμορφη θήκη για πινέλα, όπως αυτή!

makeup-storage-13. Αγόρασε καινούρια προϊόντα

Και τώρα φτάσαμε στο καλύτερο σημείο: στην αγορά νέων προϊόντων! Η ανοιξιάτικη σεζόν που ξεκινά κρύβει εκατοντάδες θησαυρούς ομορφιάς, που σε περιμένουν να τους αποκτήσεις. Ανανέωσε τα συρτάρια των καλλυντικών σου με ένα καινούριο foundation ή ένα lip-gloss σε ανοιξιάτικη απόχρωση.

Δείτε ακόμη:

Πως θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Kate Perry;- Δες τι πρέπει να κάνεις!

Το απόλυτο έντονο βλέμμα και πως θα το πετύχεις βήμα – βήμα!

Έξυπνο τρικ: Μετέτρεψε την παλιά σου σκιά σε eyeliner – μπες και δες τον τρόπο!

 

loading...