Η NIVEA πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και βρίσκεται δίπλα σε κάθε νέα μητέρα που μεγαλώνει το μωρό της, με ευαισθησία και αγνότητα.

Παρουσιάζει τη νέα σειρά της «NIVEA Tales«, αποτελούμενη από τέσσερις συλλεκτικές, παραμυθένιες συσκευασίες της NIVEA Crème. Μέσα από αυτές τα μικρά αγγελούδια γνωρίζουν τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και απολαμβάνουν ζεστές και τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

 

Πρόκειται για τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, που αφορούν τις υπέροχες περιπέτειες ενός μικρού αγοριού και της αδερφής του, μαζί με το μικρό τους κουνέλι και μία γλυκιά, μικρή νεράιδα, γραμμένες από τον υπέροχο Udo Weigelt…

Οι συναρπαστικές ιστορίες της νέας σειράς NIVEA Tales, αφορούν κυρίως παιδιά ηλικίας από 2 έως 6 ετών, αλλά και γονείς που μένουν πάντα παιδιά,και αγαπούν να βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν με φροντίδα, αγάπη και προστασία.

Εκτός από την περιορισμένη έκδοση της συγκεκριμένης σειράς στις συλλεκτικές συσκευασίες μπορείτε να βρείτε τη μαγεία  των παραμυθιών και online στη διεύθυνση www.nivea.gr/experience/tales. Τα εντυπωσιακά γραφικά, οι παιδικοί ήχοι και τα διαδραστικά παιχνίδια ξετρελάνουν και θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους.

Η σειρά NIVEA Tales προσφέρει έναν συνδυασμό όμορφης εικονογράφησης, συναρπαστικών ιστοριών, την αγαπημένη ενυδατική κλασική κρέμα NIVEA αλλά και περισσότερη μαγεία στις στιγμές φροντίδας που μοιράζονται γονείς και παιδιά.

 

 

 

loading...