Η SJP υπογράφει τις πιο κομψές γόβες για τις μέλλουσες νύφες

Το επόμενο βήμα ως σχεδιάστρια παπουτσιών έκανε η Sarah Jessica Parker, λανσάροντας μία bridal σειρά. Η SJP παρουσίασε μία συλλογή από σατέν γόβες,, υπενθυμίζοντας ότι το κρεμ δεν χρειάζεται να είναι η μοναδική επιλογή μίας μέλλουσας νύφης.

Στολισμένα με πολύτιμες πέτρες και κοσμήματα, τα παπούτσια κυκλοφορούν σε μία ποικιλία χρωμάτων – από ανοιχτό πράσινο και μελιτζανί σε φωτεινό μπλε. Ακολουθώντας την παράδοση που θέλει τη νύφη να φορά “κάτι μπλε” και δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, η SJP πρόσθεσε μία γαλάζια κορδέλα σε κρεμ δαντέλα.

Σε αντίθεση με τον δικό της γάμο με τον Matthew Broderick το 1997, όπου η SJP είχε επιλέξει να φορέσει μαύρο νυφικό, η σχεδιάστρια φαίνεται να έχει κάνει πλέον στροφή στην παράδοση, αποκαλύπτοντας αργότερα πόσο είχε μετανιώσει με την επιλογή της. “Αν παντρευόμασταν σήμερα, θα φορούσα μάλλον ένα κρεμ νυφικό, απλά για να ζούσα την εμπειρία της νύφης. Τώρα θα ήθελα το φόρεμά μου να θυμίζει Oscar de La Renta, με τσέπες κάτω από τη μέση, εφαρμοστό μπούστο και τεράστια φούστα σε ταφτά ή σατέν. Αυτή η γραμμή μου ταιριάζει γιατί μπορεί να θυμίζει κλασικό αλλά είναι επίσης και πολύ μοντέρνο” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Martha Stewart Weddings.

missbloom.gr

loading...