25η Μαρτίου: Εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική παρέλαση (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25η Μαρτίου: Εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική παρέλαση (Φωτογραφίες & Βίντεο)
Παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας, της πολιτικής ηγεσίας της χώρας και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Προηγήθηκε δοξολογία και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Διαβάστε παρακάτω...

Μπροστά από την Βουλή παρήλασαν πολιτικά τμήματα και στρατιωτικά πεζοπόρα και μηχανοκίνητα τμήματα των τριών όπλων ,ενώ ελικόπτερα και αεροσκάφη διέσχισαν τον αττικό ουρανό, όπως αναφέρει το peoplegreece.com

«Εορτάζουμε την Εθνεγερσία του 1821, που οδήγησε στην Ανάσταση του Γένους μας και στη δημιουργία του νεώτερου Ελληνικού Κράτους. Το απαράμιλλο παράδειγμα των προγόνων μας Αγωνιστών του 1821 πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί στο διηνεκές. Εμείς, οι Έλληνες απανταχού της Γης, έχουμε ιερό χρέος να σφυρηλατήσουμε ένα αρραγές μέτωπο συναπόφασης και συνευθύνης για την υπεράσπιση της Πατρίδας και του εθνικού συμφέροντος», ανέφερε μετά την παρέλαση ο κ. Παυλόπουλος. Με αφορμή την συμπλήρωση 60 ετών πό την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε πως η Ελλάδα έχει αποφασίσει να ανήκει σε αυτή την οικογένεια και κατέληξε: «έτσι πορευόμαστε –με την συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων ενωμένη προς την κατεύθυνση αυτή- τον ευρωπαϊκό μας δρόμο, χωρίς αμφιβολία ή σκεπτικισμό, πρωτοστατώντας και στον κοινό αγώνα για να ξαναβρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση τις ιδρυτικές της ρίζες, πάνω στις οποίες μπορεί και πρέπει να εξελιχθεί κατά τον προορισμό της».

Δείτε βίντεο από την παρέλαση:







Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Εξέλιξη – σοκ: «Εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες!»

Θα συμβεί σήμερα τα ξημερώματα: Μία ώρα μπροστά ή μία ώρα πίσω τα ρολόγια;

Για κάθε ρατσιστή ένας Αντετοκούνμπο «Τσολιαδάκι» με ελληνική σημαία (Φώτο)