Όπως και στα υπόλοιπα μεγάλα ταξίδια, έτσι και σ’ αυτό η Περιστέρα Μπαζιάνα συνόδεψε τον Αλέξη Τσίπρα. Και μπορεί να ήταν διακριτική όπως συνήθως, όμως το στράπλες φόρεμα που επέλεξε σχολιάστηκε από φίλους και εχθρούς.
Ποια ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα όταν έμαθε για το πάρτι που έγινε στο Twitter με αφορμή το ντύσιμο της κ. Μπαζιάνα; Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρεις:

Πώς νομίζετε ότι αντέδρασε ο Πρωθυπουργός βλέποντας από την Κίνα το πάρτι που έγινε στο Διαδίκτυο σχετικά με το φόρεμα-πυρκαγιά της Περιστέρας (Μπέτυς) Μπαζιάνα;

«Εγώ κάνω τόσα πράγματα στο Πεκίνο και αυτοί στην Ελλάδα ασχολούνται με ένα φόρεμα». Και γελούσε. Καθόλου όμως δεν γέλασε η σύντροφός του, η οποία, όπως έμαθα, πολύ στενοχωρήθηκε. Δεν παραπονέθηκε δημοσίως παρά μόνο είπε ότι αμέσως μετά θα πήγαινε σε ένα επίσημο γεύμα και ντύθηκε κατάλληλα.

Ο κ. Τσίπρας όμως βλέποντάς την έτσι στενοχωρημένη επιχείρησε να σπάσει το πρωτόκολλο και να την πάει σε ένα εστιατόριο για ρομαντικό δείπνο. Πήγαν αλλά αναγκάστηκαν να γυρίσουν γρήγορα πίσω. Τι είχε συμβεί; Τους πήραν χαμπάρι οι κινέζοι «φουσκωτοί» και άδειασαν όχι μόνον το εστιατόριο από τον κόσμο, αλλά και όλο τον δρόμο. Το ζεύγος αισθάνθηκε άβολα και επέστρεψε στο ξενοδοχείο του. Και κάτι ακόμη. Πήραν τα δωράκια τους στην Κίνα. Οχι μόνον βάζα, αλλά και από ένα υπερσύγχρονο Huawei Honor.

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μεγάλη φωτιά στη Σάμο! Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Πατέρας βίαζε το μωρό του μαζί με τον σύντροφό του: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε όσα θέλαμε…»

Διαβάστε και φρίξτε! Τι δήλωσε ο πα-τέρας που βίαζε την κόρη του: «Λιγότερες από 30 φορές την βίασα…»

Τα καλύτερά μας σήμερα

Γέλιο μέχρι δακρύων! Ο Ζαχαράτος έγινε Κιμ Καρντάσιαν και γκρέμισε το διαδίκτυο (Βίντεο)

Καλοκαιρινές δίαιτες express! Χάστε από 4 έως 8 κιλά

Έκπληξη! Ποιος αγαπημένος πρωταγωνιστής του «Ρετιρέ» επιστρέφει στην τηλεόραση;

loading...