Αποκάλυψη! Η συγκλονιστική μαρτυρία της συμμαθήτριας της Αφροδίτης: \"Είχε θέμα με τα κιλά της...δεν την στήριζε η οικογένεια της!\" (Video)

Αποκάλυψη! Η συγκλονιστική μαρτυρία της συμμαθήτριας της Αφροδίτης: \
Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει στο Παλαιό Φάληρο την τραγωδία που έχει συμβεί. Οι συμμαθήτριες της Αφροδίτης, σήμερα το πρωί άφησαν λίγα λουλούδια στον τόπο που βρέθηκε το άψυχο κορμί της γλυκιάς Αφροδίτης!

a4

Μία από τις συμμαθήτριες της μίλησε στην κάμερα και αυτά που είπε προκαλούν απίστευτο σοκ! Υποστήριξε το κορίτσι ότι, η Αφροδίτη είχε πολύ μεγάλο θέμα με τα κιλά της αλλά παρόλα αυτά δεν έδειχνε ποτέ λυπημένη. Είπε επίσης, ότι η ίδια δεν είχε δει να δέχεται bullying η Αφροδίτη αλλά... υποστήριξε ότι το παιδί ήταν εντελώς μόνο του.

Είπε χαρακτηριστικά: "Η φίλη μου ένιωθε μόνη της! Πιστευε ότι δεν την αγαπάει κανείς! Ένιωθε μόνη και από την οικογένεια της! Θεωρούσε ότι δεν την στηρίζουν! Εμείς είχαμε να μιλήσουμε με την Αφροδίτη σχεδόν 1 χρόνο... Δεν είχαμε επαφή γιατί είχαμε αλλάξει τμήμα. Το τελευταία διάστημα τα άλλα παιδια που την έβλεπαν μου ειχαν πει πως είχε αλλάξει πολύ!"

Δείτε όλη την κατάθεσή της στο βίντεο που ακολουθεί:



Συμμαθητές και φίλοι της Αφροδίτης, αφήνουν ένα λουλούδι, ένα σημείωμα στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο κορμί της:

1234

Δείτε ακόμη: Φωτογραφίες της Αφροδίτης! Αυτό είναι το κοριτσάκι που αυτοκτόνησε στο Π.Φάληρο!