Η αποκάλυψη της νονάς του 59χρονου που δεν ήξερε κανείς: \"Έπαιρνε χάπια αλλά...\" (Βίντεο)

Η αποκάλυψη της νονάς του 59χρονου που δεν ήξερε κανείς: \
Σήμερα στο χωριό Καλογερόραχη, στις 3 το μεσημέρι, έγινε η κηδεία της 10χρονης Βαλεντίνας, η οποία ετάφη μαζί με την μητέρα της στον οικογενειακό τάφο, καθώς όλο το χωριό ήταν συντετριμμένο.

Ωστόσο, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου η Νονά του 59χρονου, αποκαλύπτει νέα ανατρεπτικά στοιχεία για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο 59χρονος Χρήστος ήταν ένα παιδί βιοπαλαιστής που δημιουργήθηκε μόνος του χωρίς τη βοήθεια των γονιών του ενώ ακόμη αναφέρει πως για να κάνουν το κοριτσάκι η γυναίκα του υποβλήθηκε σε 11 εξωσωματικές. Για την υγεία του αναφέρει πως δεν έπαιρνε φάρμακα καθώς ήταν κατά των γιατρών, ενώ αποκάλυψε πως τελευταία, λόγω οικονομικών προβλημάτων, δυσκολευόταν αρκετά να τα βγάλει πέρα, ενώ είχε χάσει πολλά κιλά και φοβόταν μήπως είχε καρκίνο, μέχρι που επισκεύτηκε τον γιατρό και έμαθε ότι είχε διαβήτη. Διαβάστε παρακάτω...

Το τελευταίο βράδυ πριν το τραγικό τέλος της μικρής, ο 59χρονος βρισκόταν με το παιδί της νονάς του και του είπε πως δεν αισθανόταν καλά ψυχολογικά, ενώ αποκαλύφτηκε πως ο γιατρός του είχε δώσει αντικαταθλιπτικά αλλά ο ίδιος τα πήρε 2-3 φορές και τα άφησε αφού ήθελε να τα καταφέρει μόνος του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Σπαραγμός στην κηδεία της 10χρονης: Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και συμμαθητές στο άτυχο κοριτσάκι που το σκότωσε ο πατέρας του (photos)

Έγκλημα στο Βύρωνα: Ο φοιτητής που σκότωσε την στριπτιζέζ και την πέταξε από τον 5ο όροφο γιατί…!

Έκτακτη είδηση: Ραγδαία εξέλιξη στη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά!