Πρέπει όλοι να βοηθούμε! Συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων για να πραγματοποιήσει ο μικρός Χάρης την επέμβαση στο εξωτερικό

Πρέπει όλοι να βοηθούμε! Συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων για να πραγματοποιήσει ο μικρός Χάρης την επέμβαση στο εξωτερικό
Έως την Παρασκευή θα παραμείνει ενεργός ο λογαριασμός που έχει ανοίξει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για να βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Χάρη Μ. στον αγώνα που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο μόλις 11 ετών Χάρης πάσχει από Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα στο συκώτι και η μοναδική θεραπεία που θα μπορούσε να του δώσει σοβαρές ελπίδες ζωής απαιτεί τη μετάβασή του στο εξωτερικό.

Για το σκοπό αυτό απαιτείται η άμεση συγκέντρωση χρημάτων και συγκεκριμένα του ποσού των 80.000,00 ευρώ για να υποβληθεί σε πρωτοποριακή θεραπεία-τρίτης γραμμής σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού (The Harley Street clinic, Λονδίνο), αφού το Δημόσιο αρνήθηκε να καταβάλει την απαιτούμενη δαπάνη.

Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρωθεί το 1/3 του ποσού που είναι αναγκαίο για να πληρωθούν τα νοσήλια του 11χρονου, στο εξειδικευμένο Κέντρου του εξωτερικού. Απευθυνόμενοι στην ευαισθησία όλων ο ΙΣΑ παραθέτει το ΑΜΚΑ του μικρού και τον αριθμό λογαριασμού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στην Εθνικής Τράπεζας.

Ο λογαριασμός θα παραμείνει ενεργός μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου.
ΑΜΚΑ : 01120401672
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
182/5 4501 606
IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606
Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σκοπός του συλλόγου η βοήθεια σε άτομα με δυσχερώς αντιμετωπίσιμες ασθένειες στη χώρα μας . Ο 11χρονος ΧΑΡΗΣ χρειαζεται τη βοήθεια του ΦΑΡΟΥ. Γιαυτο το σκοπό ο συλλογος δέχεται δωρεές που θα βοηθησουν στην εκπλήρωση του σκοπού του , να μεταβεί ο ΧΑΡΗΣ σε κλινική του Λονδίνου !
Ο 11χρονος Κερκυραίος Χάρης νοσεί από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου » Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα» . Υποτροπίασε τον Φεβρουάριο του 2016 και η επιθυμία της μητέρας είναι να μεταβούν σε Νοκοσομείο του Λονδίνου "Τhe Harley Street Clinic" για να ακολουθήσουν άλλου είδους θεραπείες καθώς οι συμβατικές θεραπείες δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αντιθέτως επιβαρύνουν τον ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό του Χάρη. Διαβάζοντας η μητέρα τα πάντα στην Παγκόσμια Ιατρική Βιβλιογραφία για την ασθένεια του παιδιού της είδε που ακολουθούν διαφορετική τακτική στο εξωτερικό.

Πηγή: all4mama.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βόμβα από τον ιατροδικαστή: «Από τη νεκροψία της Ρίας προέκυψε πως…» – Ανατριχιαστικές εξελίξεις στον θάνατο που συγκλονίζει το Πανελλήνιο!



Ανατριχιαστικό! Έσβηναν τσιγάρα στο κορμάκι ενός τρίχρονου αγοριού ενώ το είχαν δεμένο – Συγκλονισμένη η Νεμέα



Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν – Η νέα έκκληση και η χρηματική αμοιβή