Μέσα στην καλύτερη περίοδο, όπου η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο, έρχεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας ο Νίκος Βέρτης.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

συζητείται εδώ και καιρό και μόλις πριν λίγες μέρες ο ίδιος, μέσω των social media ,αποκάλυψε τόσο το όνομα του νέου κέντρου που θα τον φιλοξενήσει όσο και το όνομα αυτού. Το «ΥΤΟΝ» θα γίνει το νέο στέκι του καλλιτέχνη αλλά και των εκατοντάδων θαυμαστών του που δεν βλέπουν την ώρα να τον απολαύσουν και πάλι στη σκηνή. Από τις 16 Δεκεμβρίου ΥΤΟΝ βερτης θα γίνουν ο αγαπημένος συνδυασμός της πόλης. Οι ακριβείς ημέρες λειτουργίας του κέντρου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές όμως είναι κάτι που θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Τα πάντα είναι έτοιμα ώστε η νυχτερινή Αθήνα να υποδεχτεί και πάλι τον Νίκο Βέρτη.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ – ΥΤΟΝ 2016-2017

Ο Νίκος Βέρτης ,σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής. Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία όταν και ξεκίνησε να παίζει μπουζούκι, κάτι που του χάρισε μάλιστα και τις πρώτες του δουλειές παίζοντας μουσική σε διάφορα μαγαζιά. Μέσα από αρκετές συμπτώσεις ο Νίκος Βέρτης πέρασε από το μέρος της ορχήστρας στο προσκήνιο, πιάνοντας το μικρόφωνο και ξεκινώντας μια λαμπρή καριέρα. Από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά, την οποία κυκλοφόρησε όταν βρισκόταν ακόμα στη Θεσσαλονίκη και εμφανιζόταν σε νυχτερινά κέντρα, ο κόσμος αγκάλιασε τα τραγούδια ξεχωρίζοντας το «Αστέρι μου». Κάθε νέος δίσκος γίνεται ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και πλέον έρχεται στην πρωτεύουσα όπου ξεκινά τις μεγάλες συνεργασίες. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

Πλέον αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της εποχής και με ένα φανατικό κοινό που κυριολεκτικά κατακλύζει τους χώρους στους οποίους εμφανίζεται. Αυτό ακριβώς θα κάνουν και φέτος στον νέο χώρο που θα εμφανιστεί ο καλλιτέχνης. Από τις 16 Δεκεμβρίου ο Νίκος Βέρτης μας συστήνει το «ΥΤΟΝ», το νέο νυχτερινό κέντρο της πόλης και ξεκινάει το ταξίδι του για τη φετινή σεζόν. ΙΤΟΝ βερτης πετρου ραλλη τηλεφωνο κρατησεων 211-7707575

ΥΤΟΝ 2016-2017

Το «ΥΤΟΝ» είναι η νέα πρόταση στη διασκέδαση. Το νέο νυχτερινό κέντρο της οδού Πέτρου Ράλλη έχει σχεδόν έτοιμα τα πάντα για την λαμπερή πρεμιέρα του στις 16 Δεκεμβρίου. Το πρώτο και σημαντικότερο που έπρεπε να προσέξει ήταν το όνομα του καλλιτέχνη που θα αναλάμβανε να το παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό. Οι υπεύθυνοι έκαναν την ιδανικότερη επιλογή κλείνοντας από νωρίς το πιο βαρύ χαρτί. Ο Νίκος Βέρτης τη φετινή σεζόν θα βρίσκεται στη σκηνή του φέρνοντάς το από νωρίς στην κορυφή προτίμησης του κοινού. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη κατηφορίζει στην πρωτεύουσα για το καθιερωμένο ραντεβού του με τους θαυμαστές. Σε λίγες μέρες το πιο δυνατό δίδυμο κάνει πρεμιέρα και δεν θα λείψει κανείς.

loading...