Ο χαμός του Παντελή Παντελίδη είναι κάτι που που συγκλόνισε και συνεχίζει να συγκλονίζει όλο τον καλλιτεχνικό χώρο… Ήταν γνωστό πως ο Μάρκος Σεφερλής και ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, είχαν πολύ καλές και φιλικές σχέσεις. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο down town, ο Μάρκος περιέγραψε μία συγκλονιστική σκηνή από την κηδεία του Παντελή και τον πατέρα του, Σταύρο Παντελίδη.

Για πρώτη φορά ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη σπάει την σιωπή του: «Ήμουν στο δωμάτιο και άκουγα να…»

Παλαιότερα σατίριζες στη σκηνή τον Παντελή Παντελίδη. Θυμάσαι μια ωραία στιγμή που είχατε μοιραστεί;

«Ήταν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ένα βράδυ είχε έρθει ο Παντελής, είπα ένα τραγούδι του και από κάτω όλοι φώναζαν “Παντελή, σήκω επάνω”. Ανέβηκε στη σκηνή, πήρε την κιθάρα, κάθισε στο κρεβάτι που είχαμε στήσει, εγώ δίπλα του έκανα τις ίδιες κινήσεις και εκείνος γύρισε και μου είπε: “Δεν πιστεύω να με κοροϊδεύεις;”. Ήταν ωραία στιγμή. Πήγαινα στα μαγαζιά που τραγουδούσε και είχα γνωρίσει την οικογένειά του σε μια απονομή του. Συγκινήθηκα με τον πατέρα του στην κηδεία που με αγκάλιασε και μου είπε: “Μόνο εσύ τον στήριζες γιατί όλοι τον χτυπούσαν. Επειδή έχεις φάει κι εσύ πολύ πόλεμο”. Ήταν ένα παιδί πολύ σεμνό και αγνό γι’ αυτό τον δύσκολο καλλιτεχνικό χώρο.»

Δείτε ακόμη: Βρήκαμε την Φρόσω Κυριάκου! Ποια είναι η κατάσταση της μετά το τροχαίο!

Δείτε ακόμη: Κανιβαλίζουν τον τάφο του Παντελίδη, οργανώνοντας εκδρομές με 30€!

Δείτε ακόμη: «Αυτοί είναι οι…»: Τι αποκάλυψε η Μυρσίνη στην οικογένειά της;

Δείτε ακόμη: «Να εξαφανιστεί από παντού η Φαιη Σκορδά» – Η σελίδα στο facebook από θαυμαστές του Παντελίδη με υπογραφή…πασίγνωστου δημοσιογράφου!

loading...