Ενάμιση χρόνο άστεγος έμεινε στον δρόμο ο ηθοποιός καθώς η ίδια του αδερφή τον πέταξε έξω από το σπίτι!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσιμάνη, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια το δράμα που βίωσε…
Ο Δημήτρης Κατσιμάνης βρέθηκε χθες στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για να διηγηθεί τη δική του δραματική ιστορία. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έμεινε ενάμιση χρόνο άστεγος στο δρόμο, καθώς τον έβγαλε από το πατρικό του σπίτι η ίδια του…

Ο Δημήτρης Κατσιμάνης βρέθηκε χθες στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για να διηγηθεί τη δική του δραματική ιστορία.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έμεινε ενάμιση χρόνο άστεγος στο δρόμο, καθώς τον έβγαλε από το πατρικό του σπίτι η ίδια του η αδερφή.

«Κάποια στιγμή λέω «ως εδώ ήταν, τελείωσε η ζωή για σένα»! Βγήκε απόφαση έξωσής μου. Εγώ δεν το δέχτηκα, ταμπουρώθηκα και με έδιωξε σηκωτό η αστυνομία. Βρέθηκα εντελώς στο δρόμο. Κοιμήθηκα στο δρόμο, στο τσιμέντο, σε ένα χαρτόνι, με κρύο, με χιόνι, με καύσωνα… Η ίδια μου η αδερφή μου έκανε έξωση από το ίδιο μου το σπίτι με την αστυνομία. Εγώ την αγαπάω, γιατί λέω “το αδελφικό αίμα πού κατοικεί τελικά;”. Είχα στρώσει ένα χαρτόνι και από πάνω είχα βάλει έτσι κάποιες κουβέρτες που μου έδωσαν οι περαστικοί. Λύγισα, έκλαψα, έφτασα σε απόγνωση! Φοβάσαι, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, μπορεί να σε σκοτώσουν, κινδυνεύει η ζωή σου. Ζω με αυτόν τον τρόμο! Δεν κοιμάμαι γιατί φοβάμαι ότι θα έρθουν πάλι να με πετάξουν στον δρόμο!», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ο ηθοποιός εδώ και 17 χρόνια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του και λίγο πριν αποχωρήσει από την εκπομπή.. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου από την Κατερίνα Καραβάτου και η αποκάλυψη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Alpha!

Πυρ και μανία! Η Φαίη Σκορδά διέκοψε την Λίτσα Πατέρα και έγινε…πύραυλος! Δείτε τι έκανε η αστρολόγος…

Το «κλικ» με δική σας ευθύνη! Ο Νίκος Καρβέλας…. ξαναχτυπά με τρελή εμφάνιση!

loading...