Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη, Αναστάσιος Δέδες, χθες εξέτασε για πρώτη φορά το μοιραίο τζιπ που έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Ενώπιον ανθρώπων της τροχαίας, εξέτασε εξονυχιστικά το αυτοκίνητο, θέλοντας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα με την εμπειρία του! Ωστόσο ο κ.Δέδες, δεν μπορεί να πει ακόμη τι έχει καταγράψει από το τζιπ… Από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ο δημοσιογράφος που ήταν εκεί την ώρα που γινόταν όλη αυτή η διαδικασία, αποκάλυψε σημαντικά πράγματα που ίσως λύνουν πολλα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί αυτό το διάστημα…

pantelidis-614x378

Αρχικά, το τζιπ καρφώθηκε από 5 μπάρες και όχι 1 όπως γνωρίζαμε όλοι μέχρι τώρα… Όπως παρατήρησαν, δεν άνοιξαν οι μπροστινοί αερόσακοι της Mercedes και ο οδηγός και συνοδηγός είναι σίγουρο πλέον πως δεν φορούσαν ζώνες! Αυτο που ωστόσο μας έκανε εντύπωση και μόλις το ακούσαμε μπήκαμε σε υποψίες ήταν πως η θέση του οδηγού, ήταν πολύ πιο μπροστά από την θέση του συνοδηγού…Αυτό ίσως να σημαίνει, πως ο οδηγός δεν ήταν μεγάλου αναστήματος! Δηλαδή θα μπορούσε να είναι και κοπέλα…

Η αγωνία όλο και κορυφώνεται καθώς ακόμη δεν έχει βγει ένα οριστικό αποτέλεσμα για το ποιος ήταν οδηγός εκείνη την ημέρα… Από στιγμή σε στιγμή οι εξελίξεις θα είναι πολλές!!

Δείτε ακόμη: Βόμβα! Ο Παντελίδης είχε κάνει ασφάλεια ζωής 1.000.000 ευρώ! Νέα στοιχεία…

Δείτε ακόμη: «Μου είπε πως ήθελε να φύγει…»: Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη σπάει την σιωπή της και μιλάει για όλα!

Δείτε ακόμη: «Αν δεν γινόταν το μοιραίο δεν…»: Ο Περρής τα λέει έξω από τα δόντια για τις δηλώσεις Σκορδά για Παντελίδη!

loading...