Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο χαμός του αγαπημένου σε όλους Παντελή Παντελίδη, όλοι οι θαυμαστές και φίλοι του είναι κοντά στην οικογένεια και με τον δικό τους τρόπο προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον πόνο τους!

Ο πόλεμος της οικογένειας Παντελίδη με την οικογένεια Αρναούτη, τα 2 εκ. ευρώ και η τραχειοστομία της Μύρσινης

Μετά την κηδεία του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο μόνος που μιλούσε με το κοινό του Παντελίδη, ήταν ο αδερφός του Τριαντάφυλλος, που μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, προσπαθούσε και προσπαθεί να κρατήσει την μνήμη του αδερφού του ζωντανή σε όλους, ανεβάζοντας φωτογραφίες και αφιερώσεις για τον Παντελή!

Να σας θυμίσουμε πως είχε γίνει ο κακός χαμός, όταν φίλος του Παντελή Παντελίδη συνειδητοποίησε πως κάποιος έκλεψε ή έσπασε τους κωδικούς του τραγουδιστή, και ενημέρωσε την οικογένεια της, όπου με την σειρά της απευθύνθηκε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για να βρεθούν οι ένοχοι και να έχουν ξανα πρόσβαση στις σελίδες του Παντελή.

Προφανώς οι υπεύθυνοι βρέθηκαν και μέσα από την επίσημη σελίδα του Παντελή Παντελίδη στο facebook, που τέθηκε σε λειτουργία ξανά, η οικογένεια του έγραψε ‘ένα μήνυμα προς όλο το κοινό, ενημερώνοντας τους πως από εδώ και στο εξής, την σελίδα την διαχειρίζονται ξανά εκείνοι, γράφοντας χαρακτηριστικά:

pantelidis

Δείτε ακόμη: Σήκωσε το γάντι ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη: «Δεν ήταν οδηγός ο Παντελής…»

Δείτε ακόμη: «Αυτά είναι τα αίτια του δυστυχήματος του Παντελίδη!»: Ο αστυνομικός ρεπόρτερ Πάνος Σόμπολος φέρνει στο φως την αλήθεια!

Δείτε ακόμη: Συμπρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη αποκαλύπτει: «Του έκανα ερωτική εξομολόγηση…ήμουν ερωτευμένη με τον Χριστόφορο!» – Πώς αντέδρασε εκείνος;

 

loading...