Είναι πολύ όμορφο ένας άντρας να σέβεται τους γονείς του και να έχει πολύ καλή σχέση με αυτούς αλλά μερικές φορές μία πολύ στενή σχέση μαμάς – γιου μπορεί να επηρρεάσει τη δική σου σχέση με τον αγαπημένο σου. Αν θέλεις να μάθεις αν το αγόρι σου είναι μαμάκιας δες ποια είναι τα τέσσερα σημάδια που θα το καταλάβεις.

1. Η μητέρα του είναι ο άνθρωπος εμπιστοσύνης του
Το να τα έχεις με έναν μαμάκια είναι αρκετά δύσκολο καθώς η μαμά του είναι πολύ πιθανό να προσπαθεί να έχει άποψη στη σχέση σας καθώς είναι υπερπροστατευτική. Τρέχει το αγόρι σου στη μαμά του κάθε φορά που οι δυο σας τσακώνεστε; Αν η απάντηση είναι ναι τότε το αγόρι σου είναι σίγουρα μαμάκιας. Αυτού του είδους οι άντρες βλέπουν τη μαμά τους ως το πρόσωπο που εμπιστεύονται περισσότερο από τον καθένα και είναι αυτό στο οποίο θα παραπονεθούν για τη συμπεριφορά της κοπέλας τους κάθε φορά που τσακώνονται με αυτήν.

2. Πάντα του τη θυμίζεις
Ένα από τα πιο κοινά σημάδια που δείχνουν ότι ο αγαπημένος σου είναι μαμάκιας είναι όταν του θυμίζεις τη μαμά του. Κάθε φορά που μαγειρεύεις ή σιδερώνεις θυμάται ότι η μητέρα του θα έκανε τις ίδιες δουλειές με διαφορετικό τρόπο. Και φυσικά πάντα θα τις έκανε καλύτερα από σένα. Επαναλαμβάνοντας τα ίδια λόγια κάθε φορά θα σε οδηγήσει κάποια στιγμή στο να θυμώσεις πολύ. Καλό θα είναι, λοιπόν, να υπενθυμίσεις στο αγόρι σου ότι δεν είσαι η μαμά του.

3. Μένει ακόμα με τη μαμά του
Βγαίνετε εδώ και αρκετό καιρό αλλά αυτός εξακολουθεί να μένει με τη μαμά του και μάλιστα όπως όλα δείχνουν δε σκοπεύει κιόλας να μετακομίσει. Δες τι μπορείς να κάνεις σε μία τέτοια περίπτωση: Προσπάθησε να του εξηγήσεις ότι θα ήθελες να μείνετε μαζί για να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα. Φυσικά, μπορεί ακόμα να επισκέπτεται τη μητέρα του κάθε φορά που νιώθει την ανάγκη να το κάνει. Αν θέλει, όμως, η σχέση σας να πάει καλά θα πρέπει να λάβει υπόψιν του και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

4. Την παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα
Είναι πολύ ωραίο που έχει τόσο καλή σχέση με τη μαμά του αλλά αν το κάνει καθημερινά πολλές φορές τότε σίγουρα αυτό αποτελεί σημάδι ότι είναι μαμάκιας. Αν, λοιπόν, ο δικός σου παίρνει συνέχεια τηλέφωνο τη δική του άφησέ τον να το κάνει. Ίσως είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο δεν πρέπει να του πεις τίποτα. Θα φανείς κακιά χωρίς λόγο. Όσο η μαμά του δεν επεμβαίνει στη σχέση σας δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διπολική διαταραχή και έρωτας: Μια σχέση που θυμίζει… σκωτσέζικο ντους

Εσύ, αυτός και η πρώην! Πώς να διαχειριστείς την όλη κατάσταση

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ