10 κινηματογραφικές στιγμές sεx που θα μας μείνουν αξέχαστες (gfs)

10 κινηματογραφικές στιγμές sεx που θα μας μείνουν αξέχαστες (gfs)

Στάνταρ ξέρετε και τις 10 ΑΛΛΆ στάνταρ δεν θα βαρεθιέστε λεπτό να τις δείτε ξανά και ΞΑΝΆ!


To Youweekly.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις 10 ερωτικές σκηνές από ταινίες που δεν θα διαγραφούν λεπτό από την μνήμη μας.

Ρίξε μια ματιά παρακάτω:

1. Dirty Dancing – Τζένιφερ Γκρέι και Πάτρικ Σουέιζι
Πρόβες με τον σέξι καθηγητή, χορός μέχρι τελικής πτώσεως και ιδρώτα (ναι αυτός που έχετε κολλήσει σαν σιαμαία ο ένας πάνω στον άλλο). Υπάρχει ποιο σέξι τρόπος να ξεκινήσει το σεξ; Δύσκολα. Γι’ αυτό και οφείλουμε να βάλουμε την σκηνή από την ταινία Dirty Dancing σε αυτή τη λίστα.

2. Ερωτικά Παιχνίδια - Ρις Γουίδερσπουν και Ράιαν Φιλίπε
Ποια δεν έχει βγάλει καρδούλες με τη σκηνή όπου η πρωταγωνίστρια (aka Ρις Γουίδερσπουν) λέει στον Σεμπάστιαν (aka Ράιαν Φιλίπε) ότι έχει εντυπωσιαστεί μαζί του και αυτός της απαντάει ''Εγώ όμως ερωτεύτηκα''. Και μετά, τι απίστευτη χημεία; Τυχαία νομίζεις έγιναν ζευγάρι;

3. Ρωμαίος και Ιουλιέτα - Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κλέρ Ντέινς
Αυτή η παιχνιδιάρικη σκηνή κάτω από τα σεντόνια είναι από τις αγαπημένες μας για δύο λόγους: Πρώτον, παρά τον ρομαντισμό και την αθωότητα που χαρακτηριζει την σχέση του Ρωμαίου με την Ιουλιέτα παραμένει εξαιρετικά αισθησιακή. Δεύτερον, ο πανέμορφος Λεονάρντο.



4. Βασικό Ένστικτο - Σάρον Στόουν και Μάικλ Ντάγκλας
Με μία Σάρον Στόουν που (με όλες τις έννοιες) τα διαλύει όλα σε εκείνη την ταινία και επαναπροσδιορίζει τον όρο "σέξι", οι σέξι σκηνές της ταινίες δεν θα μπορούσαν να είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

5. 40 μέρες και 40 νύχτες - Τζος Χάρνετ και Σανίν Σόσσαμον
Ο Ματ ( aka Τζος Χαρνετ) παίρνει την απόφαση να μην κάνει σεξ για 40 μέρες, αλλά παρόλα αυτά καταφέρνει να φέρει σε οργασμό την κοπέλα του χωρίς καν να την αγγίξει. Πως το κάνει αυτό; Στην συγκεκριμένη σκηνή με τη βοήθεια ενός λουλουδιού. Ανατρίχιασες; Κι εμείς.

6. Οι διώκτες του εγκλήματος - Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμμα Στόουν
Άλλο ένα ζευγάρι με συναρπαστική χημεία οn screen. Στην ταινία δράσης μπορεί να μην τους βλέπουμε να φτάνουν στο σεξ, αλλά και μόνο αυτό το φιλί-σεισμός στο κρεβάτι είναι αρκετό. Επιπλέον, εδώ έχουμε να κάνουμε με Ράιαν Γκόσλινγκ στην πιο επισκή -μέχρι στιγμής- εμφάνισή του στον κινηματογράφο χωρίς μπλούζα. Ποια μπορεί να γυρίσει το κεφάλι αδιάφορα από την άλλη; Καμία.
7. Μάτια ερμητικά κλειστά - Νικολ Κίντμαν και Τομ Κρούζ
Μυστικά, προδοσίες και μυσταγωγικές τελετές σεξ. Όσο για το ποια είναι η πιο σέξι σκηνή; Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι να κάτσεις απολαυστικά και να την δεις όλη.

8. Μαύρος Κύκνος - Νάταλι Πόρτμαν και Μίλα Κούνις
Ούτως ή άλλως πρόκειται για μία ταινία που μία φορά τη βλέπεις, μία ζωή τη θυμάσαι. Και ειδικά η θυελλώδης σκηνή με τις δύο πρωταγωνίστριες να φιλιούνται δεν ξεχνιέται με τίποτα.

9. Τροία - Μπραντ Πίτ και Ρόοζ Μπερν
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για τη σκηνή όπου η Βρισηίδα προσπαθεί να σκοτώσει τον Αχιλλέα, αλλά τελικά, καταλήγει στην αγκαλιά του. Δεν κέρδισε την υστεροφημία μόνο ο Αχιλλέας, αλλά και ο Μπραντ Πιτ που τον υποδύθηκε.

10. Shame - Μάικλ Φάσμπεντερ-Λούσι Γουόλτερς
Η ταινία βασίζεται στον εθισμό του πρωταγωνιστή στο σεξ. H σκηνή πάντως που κάνουν σεξ πάνω στην τζαμαρία του κτιρίου - χμμ, μπορούν να τους δούνε απέξω- μας έθισε ακόμα περισσότερο στον Μάικλ.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

14 διάσημες Ελληνίδες και ξένες που έχουν δεχθεί επίθεση για τα κιλά τους και απάντησαν…[photo]

Οι Ελληνίδες διάσημες που είναι γεννημένες την ίδια χρονιά και δεν τους φαινότανε καθόλου!

Θα πάθετε πλάκα: Αυτοί είναι 10 πασίγνωστοι Έλληνες που δεν έχουν τελειώσει το σχολείο! (Photos)