Οι διάσημοι που έχασαν τον άνθρωπό τους και βρήκαν ξανά τον έρωτα

Οι διάσημοι που έχασαν τον άνθρωπό τους και βρήκαν ξανά τον έρωτα
Υπάρχουν διάσημοι που δεν ξεπερνούν ποτέ το χαμό των συντρόφων τους. Υπάρχουν όμως και επώνυμοι στην εγχώρια και διεθνή σόουμπιζ που μετά το πένθος, γνώρισαν ξανά τον έρωτα.

Η Αλεξάνδρα Ούστα υπήρξε για χρόνια στο πλευρό του Σάκη Μπουλά, μέχρι και το θάνατό του. Πλέον, η Αλεξάνδρα χαμογελά ξανά, μετά το γάμο της με το Γιάννη Σαρακατσάνη.

ale

Η Λίζα Νιέμι, επί δεκαετίες σύζυγος του Πάτρικ Σουέζι αποτελεί μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Πέραν των φημών πως κακοποιούσε τον ηθοποιό ακόμα και στα τελευταία του, η Λίζα, παντρεύτηκε πολύ γρήγορα μετά το θάνατό του.

li

Επί 36 χρόνια, ο Ηλίας Μαμαλάκης μοιραζόταν την ζωή του με την σύζυγό του Στέλλα. Μετά την απώλειά της, ο σεφ παντρεύτηκε και πάλι την Ντορίτα Πετρετζά.

Η ίδια είχε τονίσει σχετικά:

«Είναι στήριγμα ο ένας για τον άλλον, γιατί κι εγώ έχων περάσει δύσκολα. Χάσαμε και οι δύο, δυο αγαπημένους συντρόφους που πάντα θα ζουν μέσα στις καρδιές μας. Η ζωή όμως συνεχίζεται και έπρεπε κι εμείς να ζήσουμε. Όταν γνώρισα τον Ηλία, είδα έναν άνθρωπο, που στην πραγματικότητα η ψυχή του δε ζούσε. Του είπα λοιπόν “μην περιμένεις να ξεχάσεις, δε θα ξεχάσεις ποτέ. Έτσι θα ζεις, αλλά θα είμαστε μαζί και ο ένας θα στηρίζει τον άλλο. Αφού αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί και είμαστε παλιάς νοοτροπίας, είπαμε να παντρευτούμε», τόνισε.

mam

Μετά το θάνατο του επί χρόνια αγαπημένου της Κόρι Μοντερέι, η Λία Μισέλ αγάπησε τον Μάθιου Πετζ αλλά τόνισε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει το ταίρι της στο Glee.

Actors Lea Michele and Cory Monteith of the TV series "Glee" arrive at the 19th annual Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California in this January 27, 2013 file photo. REUTERS/Adrees Latif/Files (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε μπροστά στη δολοφονία του αγαπημένου της Μπάμπη Λαζαρίδη και πατέρα του πρώτου της γιου. Η Ηλιάδη μετά το θάνατο του επιχειρηματία, έκανε σχέση και αρραβωνιάστηκε με τον επί χρόνια μαέστρο της Κώστα Μηλιωτάκη, για να καταλήξει τελικά με το Σάββα Γκέντζογλου.

ba

Η Νατάσα Ρίτσαρντσον υπήρξε για χρόνια σύζυγος του Λίαμ Νίσον και έχασε τραγικά τη ζωή της μετά από ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο. Ο Λίαμ ερωτεύτηκε ξανά με πολύ διάσημη κυρία, το όνομα της οποίας δεν θέλησε να αποκαλύψει ποτέ.

liam

 

Με τον Χιθ Λέτζερ η Μισέλ Ουίλιαμς έζησε ένα παθιασμένο έρωτα κι απέκτησε και μια κορούλα, φτυστή ο μπαμπάς της. Μετά το θάνατό του, η Μισέλ ερωτεύτηκε τον Τζέισον Σέγκελ και ξέχασε το παρελθόν.

xit

Μετά τη δολοφονία του πατέρα του παιδιού της, η Νένα Χρονοπούλου βρήκε παρηγοριά στο πρόσωπο του Τάσου Μητρόπουλου.

mit

womenonly.gr
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

22 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έχουν έως και 50 χρόνια μικρότερες συντρόφους!

Τρομακτικές αλλαγές! Οι διάσημοι που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές επεμβάσεις

Οι Ελληνίδες celebrities που πέρασαν τα 50 με μαγιό! Δείτε τα κορμιά τους στην παραλία

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Έκλεισε! Αυτή είναι η νέα ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη στο «Ε»

Σοκ! Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός

Εσπευσμένα στο χειρουργείο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής -Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του