Διάσημοι που θησαυρίζουν μετά... θάνατον! [photos]

Διάσημοι που θησαυρίζουν μετά... θάνατον! [photos]
O Mάικλ Τζάκσον βρέθηκε στην κορυφή του ετήσιου καταλόγου με τους εκλιπόντες διάσημους με τα μεγαλύτερα κέρδη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αφήνοντας πίσω μουσικά είδωλα όπως ο Πρινς και ο Ντέιβιντ Μπάουι που απεβίωσαν νωρίτερα αυτήν την χρονιά.

Ο Τζάκσον, ο οποίος πέθανε το 2009, συγκέντρωσε το ποσό των 825 εκατομμυρίων δολαρίων σε κέρδη για το διάστημα 12 μηνών έως την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του περιοδικού Forbes. To ποσό αυτό προκύπτει κυρίως από την πώληση έναντι 750 εκατομμυρίων δολαρίων του μεριδίου του εκλιπόντος καλλιτέχνη στον κατάλογο μουσικών εκδόσεων της Sony/ATV, που περιλαμβάνει τα δικαιώματα πολλών τραγουδιών των Beatles, στη Sony Corp.

Οι πωλήσεις των δίσκων του Πρινς κατέγραψαν μεγάλη άνοδο μετά τον θάνατό του μουσικού τον Απρίλιο. Το Forbes τον κατατάσσει στην πέμπτη θέση με τα κέρδη του να υπολογίζονται σε 25 εκατομμύρια δολάρια, ακριβώς κάτω από τον Έλβις Πρίσλεϊ με 27 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ντέιβιντ Μπάουι, του οποίου ο αιφνίδιος θάνατος από καρκίνο τον Ιανουάριο συνέβη λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου, προηγείται τόσο του Πρίσλεϊ όσο και του Τζάκσον στις πωλήσεις άλμπουμ και τραγουδιών το 2016, ωστόσο τα συνολικά κέρδη του Βρετανού τραγουδιστή ήταν συγκριτικά μικρά, στα 10,5 εκατομμύρια δολάρια, επισήμανε το Forbes.

Στον κατάλογο των εκλιπόντων βρίσκεται στη δεύτερη θέση ο «πατέρας» του Σνούπι, Τσαρλς Σουλτς, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο θρύλος του γκολφ,Αρνολντ Πάλμερ, ο οποίος πέθανε τον προηγούμενο μήνα σε ηλικία 87 ετών και βρίσκεται στην τρίτη θέση με κέρδη της τάξης των 40 εκατομμυρίων δολαρίων.newego_large_t_641_107124526_type13063Στην πρώτη θέση ο Μάικλ Τζάκσον με 825 εκατ. δολάρια (2009)
newego_large_t_641_107124533_type13063Στη δεύτερη θέση ο πατέρας του Σνούπυ, Τσαρλς Σουλτς με 48 εκατ. Δολάρια (2000)


Στην τρίτη ο θρύλος του γκολφ Αρνολντ Πάλμερ με 40 εκατ. δολάρια (2016)



Στην τέταρτη ο Ελβις Πρίσλεϊ με 27 εκατ. δολάρια (1977)



Στην πέμπτη θέση ο Prince με 25 εκατ. δολάρια (2016)
Julian Marley, son of legendary musician Bob Marley, performs during the House of Marley concert in Port of SpainΟ Μπομπ Μάρλεϊ με 21 εκατ. δολάρια (1981) στην έκτη θέση

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα top βραδινά φορέματα για την φετινή χειμερινή σεζόν από την H&M

Κορίτσια σας ενδιαφέρει! 5 τάσεις στα μαλλιά για τον φετινό χειμώνα

Νορβηγική δίαιτα: Διπλάσια απώλεια κιλών! Ακόμα να την δοκιμάσεις;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Συγκινητικό! Στον τάφο του πατέρα της η Πάολα λίγο πριν την πρεμιέρα της με τον Ρουβά (Photo)

Επική γκάφα! Η Καινούργιου αποκάλυψε on air τις πλαστικές της Φαίης Σκορδά- «Πάγωσαν» όλοι στο πλατό (Βίντεο)

H αποκάλυψη της Καινούργιου για τη σχέση Μισόκαλου-Καλλιμούκου που θα συζητηθεί -«Ξίνισε» στην κάμερα η Αντωνία (Βίντεο)