11 διάσημοι που βρέθηκαν νεκροί σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων [photos]

11 διάσημοι που βρέθηκαν νεκροί σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων [photos]
Αυτοκτονία, ναρκωτικά, ατύχημα... Από τον Όσκαρ Γουάιλντ μέχρι τη Γουίτνεϊ Χιούστον, ιδού η λίστα με τις διασημότητες που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε δωμάτια πολυτεών ξενοδοχείων, σε διάφορα σημεία του κόσμου.Στις 11 Φεβρουαρίου 2012 η Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα του δωματίου της στο Beverly Hilton Hotel του Λος Άντζελες. Ήταν η παραμονή των βραβείων Grammy. Επίσημα, η αιτία θανάτου της ήταν ο πνιγμός από ατύχημα ενώ ο οργανισμός της βρέθηκε γεμάτος κοκαϊνη.Η Άνα Νικόλ Σμιθ βρέθηκε αναίσθητη στο δωμάτιο 607 του Seminole Hard Rock Hotel and Casino στο Μαϊάμι το 2007. Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου όμως απλά ανακυρήχθηκε επίσημα νεκρή.Κόρι Μόντεϊθ: Ο πρωταγωνιστής του Glee βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιό του στο Fairmont Pacific Rim Hotel το Βανκούβερ στις 13 Ιουλίου 2013. Θανατηφόρο κοκτέιλ ηρωίνης και αλκοόλ η αιτία θανάτου του. Ήταν μόλις 31ός ετών.

Ντέβιντ Κάρανταϊν: Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος κυρίως μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες Κουνγκ Φου και Kill Bill βρέθηκε νεκρός μέσα στην πολυτελή σουίτα του στο Swissôtel Nai Lert Park Hotel της Μπανκόκ στις 3 Ιουνίου 2009.

Ο 72 χρονος Ντέιβιντ Κάρανταϊν, κρεμόταν γυμνός, μελανιασμένος στο πρόσωπο, με ένα κορδόνι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του και ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα. Και τα δύο ήταν δεμένα μέσα στην ντουλάπα ενώ τα χέρια του ήταν δεμένα στο κεφάλι του. Πάνω στο κρεββάτι υπήρχαν κόκκινα γυναικεία εσώρουχα και στον τοίχο μια ερωτική φωτογραφία. Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι φορούσε διάφορα ερωτικά φετίχ. Οι αστυνομικές αρχές κατέληξαν ότι δεν ήταν αυτοκτονία αλλά δυστύχημα. Ο ηθοποιός πέθανε από ασφυξία, σε μια προσπάθεια αυτοερωτικής ικανοποίησης. Ο κινηματογραφικός πρωταγωνιστής, προσπάθησε να αντλήσει περισσότερη ηδονή μέσω πνιγμού, κατά τη διάρκεια της αυτοϊκανοποίησης....Η Κοκό Σανέλ άφησε την τελευταία της πνονή σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι στις 10 Ιανουαρίου 1971, σε ηλικία 87 ετών. Για την ιστορία, η θρυλική σχεδιάστρια μόδας ζούσε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της.Ντέιβιντ Τζεστ: Ο εκκεντρικός μάνατζερ υπήρξε παντρεμένος με τη Λάιζ Μινέλι για έναν χρόνο (2002-2003). Βρέθηκε νερκός στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Westferry Circus το πρωί της Τρίτης 12 Απριλίου 2016. Ήταν 62 ετών και ο θάνατός του προήλθε από εγκεφαλικό. Και η θρυλική Τζάνις Τζόπλιν άφησε την τελευταία της πνοή σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. Πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις 4 Οκτωβρίου 1970 στο ξενοδοχείο Landmark που σήμερα έχει το όνομα Highland Gardens. Ήταν μόλις 27 ετών.Ο Τζον Μπελούσι ήταν μόλις 33 ετών όταν βρέθηκε νεκρός μέσα στο διάσημο ξενοδοχείο Chateau Marmon στο Sunset Strip του Λος ΄Αντζελες. Λέγεται ότι οι ηθοποιοί Ρόμπερτ ντε Νίρο και Ρόμπιν Γουίλιαμς τον είχαν επισκεφτεί στο Μπάνγκαλοου 3 όπου διέμενε λίγο νωρίτερα.Ο δημοφιλής κωμικός Τζον Κάντι βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο Νο 120 του ξενοδοχείου Camino del Perque στο Μεξικό στις 4 Μαρτίου 1994. Πραγματοποιήθηκε νεκροψία και ως αίτιο του θανάτου του καταγράφηκε η καρδιακή προσβολή.Μάικλ Χάτσενς: Ο διάσημος τραγουδιστής των INXS βρέθηκε κρεμασμένος από μια δερμάτινη ζώνη μέσα στο δωμάτιο 524 του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στο Σίδνεϊ στις 22 Νοεμβρίου 1997.Ο Όσκαρ Γουάιλντ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο 16 του Hôtel d’Alsace στο Παρίσι το στις 30 Νοεμβρίου 1900. Ο θρύλος τον θέλει να απεχθάνεται την ταπετσαρία στο συγκεκριμένο δωμάτιο και τις τελευταίες του λέξεις να είναι οι εξής: "Ένας από τους δυο μας πρέπει να φύγει". Στην πραγματικότητα υπέκυψε στη μηνιγγίτιδα.

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Και το total black θέλει…τον τρόπο του! Μοντέρνοι συνδυασμοί για το πιο σικάτο γυναικείο στυλ

Το μακιγιάζ που έχει ξετρελάνει τους άντρες είναι αυτό και μπορείς να το πετύχεις μέσα σε 3′ μόλις λεπτα! Μάθε πώς

Μεγάλη προσοχή: Δείτε τι αυξάνουν κατά 20% την εμφάνιση καρκίνου σε έναν άνθρωπο!