Καταγγελία - σοκ από την Μαργαρίτα Παπανδρέου: \"Η Μελίνα μου είχε πει να αυτοκτονήσω για τον Αντρέα...\"

Καταγγελία - σοκ από την Μαργαρίτα Παπανδρέου: \
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, παραχώρησε η Μαργαρίτα Παπανδρέου - Η αγάπη της στον Ανδρέα Παπανδρέου, η συμβουλή της Μελίνας Μερκούρη και ο τρόπος με τον οποίο της είχε κάνει πρόταση γάμου ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, «Έρωτας και Εξουσία» -το βιβλίο αποκάλυψη για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ- παραχώρησε συνέντευξη στο κυπριακό κανάλι, ΡΙΚ.

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ξεφτιλίζει την Μαργαρίτα on air!

Στη συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Μαργαρίτα Παπανδρέου μίλησε για την αγάπη που είχε στον Ανδρέα, η οποία, όπως τόνισε δεν της «επέτρεπε» να τον αφήσει ελεύθερο. «Το δυσκολότερο πράγμα, βεβαίως, ήταν να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Ανδρέα. Τον αγαπούσα αρκετά, για να τον αφήσω ελεύθερο», δήλωσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου.



Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στη συμβουλή που της είχε δώσει η αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη, προφανώς όταν μπήκε στη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη.
«Αυτό που μου είπε η Μελίνα να κάνω, είναι να ουρλιάζω και να τσιρίζω και να αποπειραθώ να αυτοκτονήσω», ήταν τα λόγια της Μαργαρίτας Παπανδρέου.

Δείτε ακόμη: Ο Λιάγκας ξεφτιλίζει τη Δήμητρα Λιάνη: «Γκομενιλίκια και θρησκευτικές πεποιθήσεις…»

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος του Ανδρέα Παπανδρέου, κατά τη γνώμη της; «'Εκανε ένα μεγάλο λάθος και στο βιβλίο το γράφω», απάντησε. «Εννοείτε για την προσωπική του ζωή...», σημείωσε ο δημοσιογράφος. «Ναι», απάντησε η Μαργαρίτα Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να ξεχωρίζεις πάντα την προσωπική ζωή από την πολιτική. Το ένα επηρεάζει το άλλο»

Θυμάται πώς της είχε κάνει πρόταση γάμου: «Μου είχε πει: 'Ας παντρευτούμε''. Και εγώ ήμουν παντρεμένη, όπως και εκείνος.'Ετσι έπρεπε να πάρουμε διαζύγιο, το οποίο και κάναμε». Στην ίδια συνέντευξη η Μαργαρίτα Παπανδρέου τόνισε: «Πάντα πίστευα ότι ο Ανδρέας δεν ήθελε να με πληγώσει».


Δείτε ακόμη: Δήμητρα Παπανδρέου: Τα «πήρε στο κρανίο» όταν την ρώτησαν για την Μαργαρίτα – Δείτε την απίστευτη αντίδραση!