Μια αφράτη ταραμοσαλάτα, διαφορετική από τις άλλες, που θα φτιάξουμε χωρίς ψωμί.

Υλικά

150γρ. ταραμά
1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
1 κουτ. σούπας ζουμί από κρεμμύδι λιωμένο
χυμό από 2-3 λεμόνια
ξύσμα από 2 λεμόνια
1½-2 φλιτζάνια ηλιέλαιο

Διαδικασία

Χτυπάτε στο μπλέντερ τον ταραμά με το νερό, το ξύσμα λεμονιού και το ζουμί του κρεμμυδιού.

Ξεκινάτε να προσθέτετε σταδιακά και εναλλάξ χυμό λεμονιού και ηλιέλαιο μέχρι να πήξει η μους του ταραμά και να αποκτήσει την επιθυμητή οξύτητα. Τη διατηρείτε σε μπολ στο ψυγείο.

olivemagazine

Δείτε ακόμη: Σπέσιαλ και νηστίσιμη καβουροσαλάτα!

Δείτε ακόμη: Εύκολη και γρήγορη πατατοσαλάτα με γιαούρτι

loading...