Μια υπέροχη και νόστιμη συνταγή: Τρουφάκια με ζαχαρούχο γάλα και μπισκότα πτι-μπερ!

Μια υπέροχη και νόστιμη συνταγή: Τρουφάκια με ζαχαρούχο γάλα και μπισκότα πτι-μπερ!
Μια εξαιρετικά εύκολη και πολύ γευστική συνταγή για τρουφάκια. Χρησιμοποιούμε ζαχαρούχο γάλα και μπισκότα πτι-μπερ και το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

Για τα τρουφάκια θα χρειαστείτε:

Ένα γλυκό που θα κάνει θραύση: Φτιάξτε νόστιμα αγιοβασιλάκια brownies!

1/2 πακέτο ‏μπισκότα τύπου πτι μπερ
λίγα ‏φουντούκια (μία χούφτα) ή αμύγδαλα
1 κουτάκι ‏ζαχαρούχο (τετρακόσια γραμμάρια,το κανονικό μέγεθος)
3 κ.σ. ‏κακάο
1 κ.σ. ‏βούτυρο
1 κ.σ. ‏λικέρ γκράντ μαρνιέ (ή όποιο άλλο προτιμάτε)

Τρούφα για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Συνταγή γι’αυτούς που ξέρουν να φάνε! Μακαρονάδα σπεντζοφάι….




Θρυμματίζετε τα μπισκότα. Βάζετε στην φωτιά ένα κατσαρολάκι με το ζαχαρούχο και το βούτυρο.

Προσθέτετε σιγά σιγά το κακάο και το λικέρ και παράλληλα ανακατεύετε συνεχόμενα για δέκα λεπτά μέχρι να πείξει το μείγμα.

Το αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για ένα πεντάλεπτο ή περισσότερο αν χρειαστεί. Όταν σταθεροποιηθεί, προσθέτετε τα μπισκότα και τα φουντούκια ή τα αμύγδαλα. Πλάθετε μπαλάκια και τα ρολάρετε στην τρούφα.

Στόλισε Χριστουγεννιάτικα χωρίς να βάλεις πράσινο και κόκκινο!


Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρετε.