Ο Αχιλλέας ετοιμάζει πισώπλατο χτύπημα στον Σήφη σε ό,τι αφορά τη συμφωνία με τους Ιταλούς. Παράλληλα, μέσω του Ματθαίου, ζητά από τους Γιαννακάκηδες να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους. Ο εκβιασμός του μέχρι ένα σημείο περνάει και κλείνουν συμφωνία να πάρει 1% επιπλέον. Αλλά δεν του φτάνει αυτό. Το πρόβλημά του είναι ο Σήφης, αυτόν έχουν στόχο όλες οι κινήσεις του, κάτι που εκνευρίζει τόσο τον Ματθαίο όσο και τη Μελίνα, αλλά δεν φαίνεται να κάνει πίσω….Ετοιμαστείτε για μεγάλες αποκλειστικότητες, μόνο στο Youweekly.gr

Από την Μαρία Μεταξητινού..

O Mατθαίος αναλαμβάνει και πάλι να μιλήσει στον Σήφη που έχει γίνει έξαλλος: «Σήφη, έκανα μια συζήτηση με τα αδέρφια μου. Επιμένουν ότι πρέπει να διαφοροποιηθούν υπέρ μας τα ποσοστά από το βιολογικό κρασί που θα εξάγουμε στην Ιταλία», του λέει, αλλά ο Κρητικός δεν θέλει να ακούσει τίποτα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ κάτι τέτοιο, στο είπα. Κι αν επιμένετε δεν θα προχωρήσει η δουλειά. Μίλησα!», του λέει και του κλείνει το τηλέφωνο, ενώ η Αναστασία που είναι παρούσα δηλώνει: «Μόνο πάνω από το πτώμα μου»! Ο Σήφης έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του: «Κόλπα του Αχιλλέα είναι αυτά. Αϊ σιχτίρ πια», λέει και φαίνεται αποφασισμένος να τραβήξει αυτή τη νέα κόντρα στα άκρα.
Στην Κύπρο ο Αχιλλέας καλεί τον Ματθαίο για να του ανακοινώσει ότι πάει στην Ιταλία να χαλάσει τη δουλειά του Σήφη και να την πάρει αυτός, ενώ ο Ματθαίος μένει άναυδος και τον παρακαλεί: «Σε παρακαλώ Αχιλλέα, σύνελθε». Ο Αχιλλέας ωστόσο επιμένει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω. Ας γίνει χαμός με τον Σήφη, δεν με νοιάζει». Την κουβέντα ακούει και η Μελίνα, η οποία προσπαθεί μαζί με τον Ματθαίο αλλά και τον Νεκτάριο να τον συνετίσουν. «Εχεις τρελαθεί;», του λέει η Μελίνα. «Δεν θα μας βγει σε καλό», τον προειδοποιεί ο Νεκτάριος, αλλά ο Αχιλλέας επιμένει: «Γιατί, δεν κατάλαβα; Θα αφήσουμε τους Γιαννακάκηδες να κάνουν όλες τις συνεννοήσεις για να πάρουν κεφάλι;».

Στο μεταξύ, η Ολγα μαθαίνει από τον Σπαλέτι ότι ο Αχιλλέας του ζήτησε να συναντηθούν για να μιλήσουν για τη δουλειά και το λέει στον Σήφη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Σέρτζιο Σπαλέτι και μου είπε ότι έλαβε ένα περίεργο τηλεφώνημα από τον Αχιλλέα Ματθαίου. Του είπε ότι είναι πρόθυμος να πάει στην Ιταλία, προκειμένου να συναντηθούν και να μιλήσουν από κοντά». Μόλις ο Σήφης το ακούει του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι: «Να μιλήσουν χωρίς εμάς; Για ποιο λόγο; Θα τον πάρω τώρα τηλέφωνο και θα δεις τι έχει να γίνει. Πισώπλατες μαχαιριές;».
Μάταια προσπαθεί η Ολγα να τον καλμάρει. Μόλις αυτή φεύγει, φουντωμένος τηλεφωνεί στον Αχιλλέα: «Ακου να σου πω. Ξέρω τι προσπαθείς να κάνεις πίσω από την πλάτη μας με τον Ιταλό. Εχε υπόψη σου ότι μας ειδοποίησε», του λέει, αλλά ο Αχιλλέας αντί να δικαιολογηθεί ζητάει μάλλον καβγά και του απαντάει: «Θα κάνω ό,τι γουστάρω και δεν θα σε ρωτήσω». Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του και ο Σήφης του επιτίθεται: «Τελικά, δεν αλλάζει ο άνθρωπος, μια ζωή έτσι κινείσαι, υπόγεια και με πονηριά. Τώρα θα σε μάθουμε; Να ξέρεις όμως ότι θα παρακολουθώ τις κινήσεις σου. Ηλίθιε!», του λέει και του το κλείνει. Η Μελίνα που ακούει το τηλεφώνημα, του λέει ότι ο Σήφης απλά κατάλαβε ότι πήγε να του τη φέρει.
Λίγο αργότερα ο Αχιλλέας συζητά με τα αδέλφια του τα όσα έγιναν, αλλά τους τονίζει ότι επιμένει να ζητήσει παραπάνω ποσοστό από αυτό που συμφώνησαν με τον Σήφη την τελευταία φορά. Ο Ματθαίος για μια ακόμα φορά του λέει ότι πρέπει να κάνει πίσω γιατί στο τέλος θα τα διαλύσει όλα.

Τελικά ο Αχιλλέας δεν κρατιέται και ξαναπροκαλεί τον Σήφη. Του τηλεφωνεί και του λέει: «Θέλω να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να κάνω πίσω στο θέμα του αυξημένου ποσοστού μας». Ο Σήφης γελάει ειρωνικά και του απαντάει: «Το πας πεισματικά, έτσι;». Ο Αχιλλέας επιμένει και στο τέλος τον εκβιάζει ότι αν δεν συμφωνήσει θα το φτάσει στα άκρα και θα διαλύσει το συνεταιρισμό. Ο Σήφης τον ακούει και πριν το κλείσει του λέει: «Μωρέ δεν πας στο διάολο. Κάνε ό,τι θέλεις».
Μετά από λίγο ο Σήφης το ξανασκέφτεται και τηλεφωνεί στο Αχιλλέα λέγοντάς του ότι δέχεται να του δώσει 1% παραπάνω για να μη φτάσουν στα άκρα. Ο Αχιλλέας συμφωνεί, αλλά λίγο αργότερα λέει στα αδέλφια του ότι θα το τραβήξει κι άλλο και θα του ζητήσει στο καπάκι ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό: «Λέω να τον πιέσω κι άλλο, για τον τσαμπουκά και μόνο, για να μάθει να με υπολογίζει», εξομολογείται στον Ματθαίο, ο οποίος του λέει με σκληρό ύφος: «Αχιλλέα κόφ’ το εδώ. Είναι κι άλλος σκληρό καρύδι. Μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα». Τελικά τηλεφωνεί στον Σήφη και του λέει: «Από τη δουλειά στην Ιταλία δεν θέλω 1% αλλά 5% παραπάνω, έτσι για μάθεις». Ο Σήφης γίνεται έξαλλος: «Τι είπες ρε; Δεν είσαι άντρας ρε, πού είναι ο λόγος σου; Αντε μην πάρω ανάποδες και δεν πάρεις ούτε το 1%», του λέει και κλείνει το τηλέφωνο, για να πάρει αμέσως τον Ματθαίο να του πει την τελευταία του λέξη: «Μάζεψε τον Αχιλλέα μην τον πάρει και τον σηκώσει! Μου κάνει εκβιασμούς και ζητάει 5% ξαφνικά! Μα τον Θεό, σηκωτό θα τον πάρετε από τα χέρια μου! Θα τον σκοτώσω»!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βόμβα στο Μπρούσκο! Ποια ηθοποιός αποχωρεί οριστικά από τη σειρά;

Η πρόταση του «Μπρούσκο» στην Αθηνά Οικονομάκου – Θα την δούμε στη σειρά;

Ελένη Βαΐτσου: Η δήλωση για το «Μπρούσκο» που θα στεναχωρήσει τους τηλεθεατές της σειράς

loading...