Η Ντιλαρά, μετά το διαζύγιό της από τον Τζιχάν, αποφασίζει να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Ετσι βρίσκει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του Χαρούν, ενός παλιού φίλου του Τζιχάν αλλά νυν εχθρού του, που μόνο στόχο έχει να τον καταστρέψει. Η Ντιλαρά όμως δεν γνωρίζει τίποτα και όχι μόνο δέχεται να τον παντρευτεί, αλλά μένει έγκυος από εκείνον!

Σε παρακάτω επεισόδια θα δείτε να μπαίνει στη σειρά ο Χαρούν. Πρόκειται για έναν άντρα από το παρελθόν του Τζιχάν και της Ντιλαρά που επιστρέφει ξανά προκειμένου να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της αδελφής του, αλλά και για το γεγονός ότι η Ντιλαρά πριν από 20 χρόνια επέλεξε να παντρευτεί τον Τζιχάν και όχι εκείνον. Η Τζανάν, η δικηγόρος της Ντιλαρά, όλο αυτό το διάστημα έκανε τη φίλη της, αλλά ουσιαστικά έσκαβε το λάκκο της κατ’ εντολή του Χαρούν, που βρισκόταν στο εξωτερικό. Για πολλά επεισόδια ο Χαρούν θα είναι ένας άντρας που δεν θα εμφανίζεται στη σειρά, αλλά κάποια στιγμή θα αποφασίσει να επιστρέψει για να πάρει το αίμα του πίσω. Το σχέδιό του είναι ως εξής: Θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τον Τζιχάν, ενώ θα κάνει την Ντιλαρά να τον ερωτευτεί παράφορα και μετά θα την παρατήσει. Για το τελευταίο, τουλάχιστον έτσι διαβεβαιώνει την Τζανάν, με την οποία έχουν σχέση. «Μόνο εσένα αγαπάω», της λέει εκείνος. Ομως με τον καιρό ο Χαρούν ερωτεύεται ξανά την Ντιλαρά, παρόλο που δεν θέλει να το παραδεχτεί ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό. Προσπαθεί με κάθε αφορμή να την πλησιάσει, ενώ με τον τρόπο του καταφέρνει να κερδίζει έδαφος. Από την άλλη, η Ντιλαρά είναι μια γυναίκα η οποία μετά από χρόνια νιώθει ξανά ότι κάποιος την επιθυμεί και την αγαπάει. «Σε είχα ερωτευτεί παράφορα, αλλά εσύ επέλεξες να μείνεις με τον Τζιχάν. Προσπάθησα να σε ξεχάσω, αλλά δεν γινόταν. Σε έχω ερωτευθεί Ντιλαρά, ξανά», της λέει και η Ντιλαρά γοητευμένη και ερωτευμένη μαζί του, κάνει τη μεγάλη ανατροπή και ζητάει διαζύγιο από τον Τζιχάν κι εκείνος δέχεται. Οταν βγαίνει το διαζύγιό τους, ο Χαρούν κάνει πρόταση γάμου στην Ντιλαρά και εκείνη δέχεται.

Δείτε ακόμη: Εξέλιξη – σοκ στο Μπρούσκο: «Ο Διαμαντής με βίασε!» – Δείτε τη συνέχεια πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Το σοκ της αποκάλυψης
Κι ενώ η Ντιλαρά και ο Χαρούν ζουν κρυφά τον έρωτά τους, ο Οζάν ένα βράδυ ανακαλύπτει τη σχέση αυτή. «Δεν σε θέλω πια για μάνα μου», της φωνάζει και φεύγει. Ομως το ίδιο βράδυ ο νεαρός μπλέκει σε έναν καβγά και καταλήγει σε κώμα στο νοσοκομείο. Σύντομα γίνεται καλά και η Ντιλαρά ανακουφισμένη κάνει μια απλή γυναικολογική εξέταση. «Είστε έγκυος 14 εβδομάδων», της λέει η γυναικολόγος και εκείνη σοκάρεται. Από τη μια θέλει πολύ αυτό το μωρό και από την άλλη σκέφτεται πώς θα το ανακοινώσει στα παιδιά της. Στο μεταξύ, ο Οζάν αποκαλύπτει στον πατέρα του ότι η Ντιλαρά έχει σχέση με τον Χαρούν κι εκείνος προσπαθεί να την αποτρέψει από το να κάνει καμιά τρέλα. «Αυτός ο άντρας προσπαθεί να μας καταστρέψει. Αυτός έβαλε τη βόμβα στο αυτοκίνητο, αυτός προσπάθησε να μας διώξει από την εταιρεία και για ό,τι συμβαίνει στην οικογένειά μας ευθύνεται εκείνος. Σε χρησιμοποιεί Ντιλαρά, ξύπνα πια», της λέει ο Τζιχάν. Ομως η Ντιλαρά είναι ανένδοτη: «Λες ψέματα! Ζηλεύεις; Χωρίσαμε πια, είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω! Τον αγαπάω και θα τον παντρευτώ! Τώρα φύγε από εδώ». Ομως ο Τζιχάν δεν μένει με σταυρωμένα χέρια, αφού πιάνει τον Χαρούν και τον απειλεί να απομακρυνθεί από τη μητέρα των παιδιών του, με σύμμαχό του την Τζανάν -που ξέρει για την εγκυμοσύνη και θέλει να εκδικηθεί τον Χαρούν- μαζεύει όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Χαρούν. Ο Τζιχάν πάει να τη βρει και εκείνη σοκάρεται με τις αποκαλύψεις. Η Ντιλαρά φτάνει στα όριά της και σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία. «Είμαι έγκυος από έναν άντρα που πίστευα ότι με αγαπούσε στα αλήθεια», μονολογεί…

Δείτε ακόμη: Πότε θα δούμε το νέο ζευγάρι της «Μουρμούρας»;

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

loading...