Η Ρεγγίνα αρνείται πεισματικά πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με τη δολοφονία του εικοσάχρονου νεαρού, αλλά δεν πείθει τον Δημήτρη που διατηρεί τις επιφυλάξεις του. «Ειρήνη πες μου σε παρακαλώ, σκότωσες εσύ αυτό το παιδί;», τη ρωτάει. «Γιατί αν το έκανες πρέπει να το ξέρω και πρέπει να μου το πεις τώρα», της λέει, αλλά εκείνη επιμένει να απαντάει αρνητικά. Ωστόσο, ο Δημήτρης δεν την αφήνει σε ησυχία. «Αν έγινε κάτι και δεν το θυμάσαι;», τη ρωτάει, αλλά και πάλι η απάντησή της είναι αρνητική. Ταυτόχρονα, σε μια στιγμή αδυναμίας ο Μάξιμος κάνει μια νύξη στη Ρουμπίνη για τη μητέρα της γιατί εκείνη πιστεύει ότι είναι άρρωστος και προσπαθεί να την προστατέψει. «Ορκίσου μου ότι δεν είσαι άρρωστος», του λέει. Κι εκείνος ορκίζεται, αλλά δεν της αρκεί η απάντηση αυτή. «Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μαζί;», τον ρωτάει. «Η μαμά σου», της λέει κι εκείνη επιμένει να μάθει, μόνο που όταν εκείνος συνειδητοποιεί τι έκανε και είπε, προσπαθεί να τα μαζέψει. Ωστόσο, η Ρουμπίνη δεν θα τον αφήσει να ξεφύγει εύκολα. «Είναι η πρώτη φορά που λες την αλήθεια, Μάξιμε», του λέει κι εκείνος δείχνει να τα έχει χαμένα. Της πετάει διάφορες δικαιολογίες για να ξεφύγει αλλά η Ρουμπίνη επιμένει. «Δεν μπορώ να σου πω το λόγο που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», της λέει ο Μάξιμος. «Πήγαινέ με σπίτι τώρα και μέχρι αύριο το βράδυ θα ξέρω όλη την αλήθεια», του λέει νευριασμένα. Λίγο αργότερα, ο Μάξιμος ενημερώνει τη μητέρα της Ρουμπίνης και τη συμβουλεύει να μη σηκώσει το τηλέφωνο αν τυχόν την πάρει η κόρη της τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή, η Ευδοκία εξηγεί στην Ηρώ τι την έσπρωξε να κάνει ό,τι έκανε και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιωάννα για να ξαναπροσλάβει την Ευδοκία. Ο Ηρόδοτος τρώει το παραμύθι για τον δήθεν εραστή της Αλέξιας, ενώ οι σχέσεις της Μαρίας και του Φίλιππου εξακολουθούν να μην έχουν καμία βελτίωση. Παράλληλα, η Μαρία έρχεται κοντά με τον Ανδρέα με τη μικρή Νεφέλη να πηδάει από τη χαρά της μετά την επανασύνδεση. Η Ρεγγίνα φέρνει και ξαναφέρνει στο μυαλό της το περιστατικό με τον νεαρό, αλλά δεν τολμά να αποκαλύψει τίποτα στον Δημήτρη. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης εξομολογείται τους φόβους του στον Πέτρο αλλά εκείνος τη δικαιολογεί. Η Ηρώ επισκέπτεται την Ιωάννα και προσπαθεί να δικαιολογήσει την Ευδοκία για να την ξαναπάρει στη δουλειά. Η Ιωάννα είναι και πάλι αρνητική. Η Ρεγγίνα δέχεται να περίεργο μέιλ αναφορικά με το φόνο και αρχίζει να φοβάται.
ΤΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΥΛΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΞΙΜΟ
Η Παυλίνα μπαίνει ξαφνικά στο γραφείο του Μάξιμου και του ανακοινώνει ότι μίλησε με τη Στέλλα και ξέρει όλη την αλήθεια για το φοβερό μυστικό που τους χωρίζει με τη Ρουμπίνη. «Τι εννοείς ότι ξέρεις όλη την αλήθεια; Τι σου είπε δηλαδή η κυρία Στέλλα;», τη ρωτάει. «Τα πάντα», του απαντάει εκείνη. «Τώρα ξέρω γιατί δεν μπορείτε να είστε μαζί με τη Ρουμπίνη, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να μάθει η Ρουμπίνη. Νομίζω ότι το δικαιούται», του λέει η Παυλίνα. «Αποκλείεται, θα πάθει μεγάλο σοκ», προσθέτει εκείνος. «Αλλά είναι άδικο να βασανίζεται. Ημουν πολύ άδικη μαζί σου. Δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σε κατηγόρησα άδικα αλλά τα παίρνω όλα πίσω γιατί έχεις ηθική τελικά», του απολογείται. «Κι εγώ θα ήθελα να μιλήσω στη Ρουμπίνη και να της πω όλη την αλήθεια, αλλά έχει δίκιο η κυρία Στέλλα, δεν πρέπει να το μάθει η Ρουμπίνη. Οσο κι αν την πονάει όσο κι αν την πληγώνω», λέει ο Μάξιμος. Η θέση της απέναντι στη Ρουμπίνη είναι πάρα πολύ δύσκολη, γιατί έχει υποσχεθεί να μην της αποκαλύψει το μυστικό.

Το τελεσίγραφο του Μιχαήλ
Ο Πέτρος απαντάει στο μέιλ που έστειλαν στη Ρεγγίνα και πάει ο ίδιος να βρει τον αποστολέα και τον πλακώνει στο ξύλο. Αποκαλύπτεται ότι η Ρεγγίνα είχε βρεθεί κι άλλες φορές με τον δολοφονημένο Σταύρο. Ο Ηρόδοτος έχει αποφασίσει να κατακτήσει την Αλέξια από το γιατρό και κάνει προσπάθειες, οι οποίες όμως πέφτουν στο κενό. Η Ιωάννα, μετά από πιέσεις του Μιχαήλ, αποφασίζει να μην ξαναπάρει στη δουλειά την Ευδοκία. «Ή αυτή ή εγώ», της δίνει τελεσίγραφο ο Μιχαήλ και η Ιωάννα αποφασίζει να μην την πάρει ξανά στη δουλειά όσο κι αν θέλει. Ωστόσο, της στέλνει ένα μεγάλο ποσό σε επιταγή, την οποία η Ευδοκία δεν δέχεται. Την ίδια στιγμή, η Ρουμπίνη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τα βάζει με τον εαυτό της, αλλά η Παυλίνα, προς έκπληξη της πρώτης, υπερασπίζεται τον Μάξιμο, ξαφνιάζοντας τη Ρουμπίνη. Λίγο αργότερα, Μάξιμος και Ρουμπίνη συναντιούνται τυχαία στο εστιατόριο του Δημήτρη και έρχονται σε μεγάλη αμηχανία. Στο μεταξύ, ο Μάξιμος στήνει παγίδα στον Ανδρέα και του αποσπά το τάμπλετ του, το οποίο δίνει στον Φίλιππο, που προσπαθεί να το ανοίξει για να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Ανδρέα. Οταν ο Ανδρέας ανακαλύπτει πως του λείπει το τάμπλετ του, δίνει εντολή να ψάξουν στο σπίτι του Φίλιππου.
Το βρόμικο παιχνίδι της μοίρας
Η Σαμ επικοινωνεί με τον Μάξιμο κρυφά και του αποκαλύπτει πως η Ρουμπίνη είναι έγκυος. Ο Μάξιμος στο άκουσμα των λόγω της χάνει το μυαλό του! Εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα η Ρουμπίνη και της αρπάζει το τηλέφωνο. Χωρίς δεύτερη σκέψη πάει σπίτι της και ζητάει εξηγήσεις! «Τα ξέρω όλα, με κορόιδευες από την αρχή», της λέει. «Μου είχες πει ότι σκεφτόσουν να κάνεις την εξωσωματική, ενώ εσύ την είχες κάνει. Είσαι έγκυος και το ξέρω». Και συνεχίζει εκείνος: «Πώς θα μεγαλώσεις δύο παιδιά μονάχη σου;», τη ρωτάει. «Γιατί δεν έρχεσαι να τα μεγαλώσουμε μαζί; Μπορείς;», τον ρωτάει. «Δεν σε αφορά το θέμα και σε παρακαλώ φύγε», του λέει κι εκείνος ανοίγει την πόρτα και φεύγει. O Φίλιππος ψάχνει το τάμπλετ του Ανδρέα αναζητώντας στοιχεία. Ωστόσο, την ώρα που κλείνει την πόρτα στο μπάνιο ο Φίλιππος, ένας διαρρήκτης μπαίνει στο σπίτι του και του αρπάζει το τάμπλετ προτού προλάβει να δει το παραμικρό. Οταν συνειδητοποιεί τι έχει γίνει τα χάνει. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης επισκέπτεται τη γιατρό της Ρεγγίνας και της εκφράζει τους φόβους του, ότι δηλαδή ίσως η γυναίκα του να οδηγείται σε πράξεις που δεν είναι του χαρακτήρα της. H Ιωάννα κάνει μια πολύ γενναιόδωρη πράξη και αφήνει την Ευδοκία υπόχρεη καθώς της αφήνει ένα φάκελο με χρήματα στο σπίτι της. Παράλληλα, ο Φίλιππος πιο οργισμένος από ποτέ, εμφανίζεται στο σπίτι του Ανδρέα με πολύ άγρια διάθεση! Προς έκπληξη όλων, η Μαρία παίρνει το μέρος του Ανδρέα αυτή τη φορά… «Ο Ανδρέας είναι καθαρός», του λέει. «Να ξέρεις ότι μόνο αυτόν αγάπησα και κανέναν άλλον». «Στο διάολο να πας κι εσύ κι αυτός», λέει ο Φίλιππος απευθυνόμενος στη Μαρία και φεύγει. Η μοίρα παίζει βρόμικο παιχνίδι στη Ρουμπίνη, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με το θάνατο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

loading...