Πολλές οι ανατροπές που θα συμβούν την επόμενη εβδομάδα. Το Youweekly.gr σάς έχει αποκλειστικά όλες τις εξελίξεις πολύ πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Ετσι, θα δείτε τον Πάτροκλο να εκβιάζει τον Σήφη για την Αλκηστη, αλλά και να βάζει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο του Διαμαντή για να καταστρέψουν τον Παύλο. Τον Μύρο να φτάνει στο σημείο να κάνει φόνο από τη ζήλια του για τη Δάφνη και τον Αχιλλέα με τη Μελίνα να βρίσκονται σε άγρια κόντρα…

Από την Μαρία Μεταξητινού….

Ο Πάτροκλος εκβιάζει τον Σήφη

Ο Αχιλλέας πιστεύοντας πως γιορτάζουν επέτειο με τη Μελίνα, της ετοιμάζει μια έκπληξη, ωστόσο αργότερα βρίσκεται ο ίδιος… προ εκπλήξεως! Ο Σήφης αρνείται ότι έχει σχέση με την Αλκηστη κι επιτίθεται εξοργισμένος στον Πάτροκλο. Στο μεταξύ, Χαρίδημος και Μηνάς προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Μύρο, που τυφλωμένος από ζήλια για τη Δάφνη έχει στηθεί έξω από το σπίτι του Διαμαντή, απειλώντας να του το ισοπεδώσει. Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι κάποιος «πείραξε» τα συμβόλαια του οινοποιείου και ανυποψίαστος επιπλήττει τη Χρυσάνθη, παρουσία του Πάτροκλου. Ο Αλέξης δέχεται επίθεση από τους μπράβους του Αλκιβιάδη, σώζεται όμως τελευταία στιγμή από παλικάρια του Σήφη. Η Αναστασία μεταφέρει το συμβάν στον Ανδρέα, ο οποίος αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα προκειμένου ν’ αποκτήσει στοιχεία ώστε να ξεσκεπάσει τη σπείρα των τοκογλύφων. Παράλληλα, στην Αθήνα φτάνουν ο Νεκτάριος, η Αλεξάνδρα και ο Ματθαίος αποφασισμένος να «λαχταρίσει» τη Στέλλα! Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, η Δήμητρα αιφνιδιάζει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα με την παρουσία της.

Ο Ανδρέας συνεργάζεται με τον Αλέξη κατά του τοκογλύφου

Η Μελίνα έρχεται σε δύσκολη θέση όταν η Δήμητρα τους επισκέπτεται απρόσμενα στο σπίτι και βλέπει εκεί το μωρό του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας. Από την άλλη, ο Αχιλλέας της επιτίθεται αφού δεν πείθεται με τις εξηγήσεις που του δίνει για τη σχέση της με τον Πάτροκλο και τη διώχνει. Εκείνη ζητάει τη συμπαράσταση του Πάτροκλου κι αυτός την καθησυχάζει, αφού σύντομα θα έχει στοιχεία από τον ντετέκτιβ για την απιστία του Νεκτάριου. Η Τζιβαγέρα, η Κουκίτσα και η Αρχοντοπούλα προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να κάνουν τον Μύρο να ξεχάσει τη Δάφνη, την ίδια στιγμή που η Δάφνη ψάχνει για σπίτι και παρά τις προσπάθειες της Βασιλικής και της Κωνσταντίνας να την πείσουν να γυρίσει στον Μύρο, εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Ανδρέας προσεγγίζει τον Αλέξη για το πρόβλημα που έχει με τους τοκογλύφους και του ζητά να συνεργαστούν ώστε να ξεσκεπάσει τον Αλκιβιάδη. Ο Διαμαντής συνεχίζει το σχέδιό του για καταστροφή του Παύλου Γιαννακάκη με τη βοήθεια πάντα του Πάτροκλου, ενώ την ίδια στιγμή η Χρυσάνθη βρίσκει τον τρόπο για να μάθει ποιος είχε εισβάλει στο σπίτι και ανακάτεψε τα χαρτιά του Παύλου.

Ο Αχιλλέας ζητάει από τη Μελίνα να σταματήσει τη δουλειά

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας καβγαδίζουν για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αλλά τελικά αυτό δεν είναι το μοναδικό τους πρόβλημα, αφού ο Αχιλλέας έχει αρχίσει πια να ενοχλείται με την απόλυτη αφοσίωση της Μελίνας στη δουλειά. Θορυβημένη από την επίθεση εναντίον του Αλέξη, η Αναστασία φοβάται πια και για τον Σήφη που τα έχει βάλει με το κύκλωμα των τοκογλύφων, ενώ από την πλευρά του ο Ανδρέας προσπαθεί να την κρατήσει έξω από αυτή την υπόθεση. Ο Χαρίδημος έχει μια ακόμα ιδέα, προκειμένου να κάνει τη Δάφνη να επιστρέψει στον Μύρο, ενώ ο Μηνάς με την καθοδήγηση της Δάφνης υπογράφει μια πολύ καλή συμφωνία με μια φαρμακευτική εταιρεία για την αλόη. Η Χρυσάνθη βλέπει από τις κάμερες ότι ο Πάτροκλος είναι αυτός που μπήκε κρυφά στο σπίτι της και τον πιέζει να απολογηθεί. Ο Αχιλλέας απαιτεί από τη Μελίνα να σταματήσει τη δουλειά.

Ο Διαμαντής με τον Πάτροκλο βάζουν σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο

Η Μελίνα ενοχλείται από την απαίτηση του Αχιλλέα να πάψει να εργάζεται και το ζευγάρι έρχεται σε προστριβή. Ο Μύρος ζητάει τα «φώτα» του Σήφη, προκειμένου να κάνει τη Δάφνη να επιστρέψει κοντά του. Η Χρυσάνθη πείθεται από τη δικαιολογία του Πάτροκλου για την κρυφή επίσκεψή του στο σπίτι της και ησυχάζει, ενώ λίγο αργότερα ο Πάτροκλος με τον Διαμαντή συζητάνε τις λεπτομέρειες πριν βάλουν σ’ εφαρμογή το σαμποτάζ εναντίον του Παύλου. Η Γεσθημανή ανησυχεί ακούγοντας τον Σήφη να συγκρίνει την Αλκηστη με τη Μελίνα. Στο μεταξύ, ο Αλέξης εμπιστεύεται στον Σήφη ότι ο Ανδρέας γνωρίζει πολλά για το κύκλωμα τοκογλυφίας. Ο Ματθαίος περνάει τα πάνδεινα όταν εκφοβίζοντας τη Στέλλα πως θα χωρίσουν, την πείθει να επιστρέψουν αεροπορικώς στη Κύπρο. Στο νησί της Αφροδίτης όμως καταφθάνει και η Δάφνη, η οποία αντιλαμβάνεται αμέσως το δυσοίωνο κλίμα που επικρατεί στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας.

Η Μελίνα με τον Αχιλλέα στα μαχαίρια

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας περνάνε μεγάλη κρίση στο γάμο τους και παράλληλα προσπαθούν να κρυφτούν από τη Δάφνη, την οποία φιλοξενούν στο σπίτι τους και παρακολουθεί την κατάσταση με άγρυπνο μάτι. Οι μέρες περνάνε και το ζευγάρι αποφασίζει να σταματήσει όλη αυτή την κόντρα. Με αφορμή τον Σήφη και την Αλκηστη, αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι. Στο μεταξύ στα Χανιά, ο Χαρίδημος ζητάει από τον Μύρο ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και ο Μύρος δέχεται αμέσως να του το δώσει. Κι ενώ ο Παύλος Γιαννακάκης είναι πολύ υπερήφανος για το καινούριο του κρασί που πρόκειται να βγάλει στην αγορά, ο Διαμαντής με τον Πάτροκλο ετοιμάζονται να σαμποτάρουν αυτό το εγχείρημα. Ο Νεκτάριος με τη Δήμητρα ασφυκτιούν μέσα στον προβληματικό γάμο τους και είναι και οι δύο δυστυχισμένοι, κρύβοντας ο καθένας το δικό του ένοχο μυστικό. Ο Σήφης με τον Ανδρέα συμφωνούν να κινηθούν από κοινού εναντίον του κυκλώματος των τοκογλύφων, ενώ η Αναστασία ανησυχεί πολύ και για τους δύο, ξέροντας πόσο επικίνδυνο είναι το κύκλωμα.

Διαβάστε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις στο περιοδικο «TiVi Σίριαλ» που κυκλοφορεί…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τζόκερ στον έρωτα! Δείτε με ποια διάσημη έχει σχέση ο «κακός ανηψιός» της διαφήμισης!

Κακοπερνά μετά το διαζύγιο! Δείτε με ποιον ήταν και τι έκανε χθες το βράδυ η Σκορδά (Βίντεο)

O πιο γλυκός μπαμπάς! Ο Γιώργος Λύρας πήγε την μικρή Ηλέκτρα στο κομμωτήριο (Photo)

loading...