Απόπειρες δολοφονίας, πνιγμό, απαγωγή, γεννητούρια, ζήλιες, αποκαλύψεις, ναυάγιο και ένα πτώμα που αναζητά δολοφόνο (!!!) είναι μερικά από όσα θα δούμε στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο του «Μπρούσκο», που ανοίγει «νέους σεναριακούς δρόμους» για τον 4ο κύκλο που αναμένουμε το φθινόπωρο.

Στο τελευταίο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου, θα δούμε τον Σήφη με τον Αχιλλέα σε θανάσιμο κίνδυνο. Οι δυο τους βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγεί ο Σήφης και πάνε στο αεροδρόμιο να παραλάβουν τους Ιταλούς. Το ίδιο όμως κάνει και ο Πάτροκλος, ο οποίος έχει μαζί του και τη Χρυσάνθη. Μόλις αντιλαμβάνεται τον Σήφη και τον Αχιλλέα, τους χτυπάει από πίσω με δύναμη και τους ρίχνει στον γκρεμό, ενώ το αυτοκίνητο με τους δύο άντρες βυθίζεται στη θάλασσα. Ο Σήφης μετά από πολλές προσπάθειες καταφέρνει να βγει στην επιφάνεια, αλλά ο Αχιλλέας βρίσκεται αναίσθητος στο βυθό.

Από την Μαρία Μεταξητινού…

Η Βασιλική μιλάει στο ραδιόφωνο και καλεί τον κόσμο να πάνε στη γιορτή του Κλήδονα, ενώ, όπως τους λέει, μόλις τελειώσει την εκπομπή φεύγει κι αυτή για να συμμετάσχει στη γιορτή. Ο Ροκάκης πίνει σαν τρελός και ακούει τη Βασιλική χαϊδεύοντας ταυτόχρονα και τη φωτογραφία της. Παράλληλα, έχει αγκαλιά το φουστάνι της και πίνει από το μπουκάλι, μέχρι το τέλος… Πετάει το μπουκάλι και μονολογεί: «Σε λίγο αγάπη μου θα τελειώσουν όλα. Σήμερα είναι η δική μας μέρα. Θα μας μείνει αξέχαστη…».

Φοράει το καπέλο και τα γυαλιά και φεύγει από την αποθήκη. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική στο σπίτι της βγαίνει από το μπάνιο και ετοιμάζεται, ενώ ο Ροκάκης μπαίνει από το παράθυρο στην πίσω μεριά του σπιτιού, φορώντας γάντια. Αμέσως βγάζει ένα μαντίλι και ρίχνει πάνω του αναισθητικό. Μόλις η Βασιλική πάει να πάρει την τσάντα της για να φύγει, ο Ροκάκης την πλησιάζει από πίσω, της βάζει το μαντίλι στο πρόσωπο, την κρατάει ακίνητη και στο τέλος λιποθυμάει στα χέρια του. Στη συνέχεια τη σηκώνει στα χέρια και βγαίνει από το σπίτι. Κάτω στο πάτωμα έχει πέσει η τσάντα της και το μαντίλι με το χλωροφόρμιο, το οποίο θα βρει ο Μηνάς μετά από αρκετές ώρες, καθώς η Βασιλική δεν εμφανίζεται και ανησυχούν. Ο Ροκάκης μεταφέρει τη Βασιλική στην αποθήκη, την ξαπλώνει κάπου κι αφού την κοιτάζει με λατρεία, αρχίζει να τη χαϊδεύει…

Για περισσότερο τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δολοφονία σοκ στο Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος πνίγει την….

Αποκλειστικό! Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε στους Συμμαθητές!

Ναυάγιο σοκ στο Μπρούσκο: Οι τελευταίες στιγμές Διαμαντή – Δάφνης!

loading...