Ήρθε η στιγμή να κυνηγήσουμε τις ευκαιρίες και να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας χωρίς αμφιβολίες αλλά με δυναμισμό, τόλμη και σιγουριά! Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, που κορυφώνεται μεν αύριο αλλά η επιρροή του είναι ήδη ισχυρή, δίνει στα ζώδια την δυνατότητα να διεκδικήσουν την επιτυχία, να κατακτήσουν τους στόχους τους, να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους!

Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για πάσης φύσεως επαγγελματικές διεκδικήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που τώρα μπορούμε να χειριστούμε με επιτυχία, μια και οι πλανητικές ενέργειες στρέφονται κυρίως προς αυτήν την κατεύθυνση και μας βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις μας!

zwd

Με λίγα λόγια, μας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που μπορεί να κουβαλάμε και να μας ζορίζει, αρκεί να θυμόμαστε πως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε ό,τι δεν μας ταιριάζει. Και φυσικά, να θυμόμαστε πως κάθε τι που χρειαζόμαστε βρίσκεται μέσα μας… είναι η εσωτερική μας δύναμη αυτή, που μπορεί να μεταμορφώσει την πραγματικότητα μας! Μπορούμε να γίνουμε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού της ζωής μας, αρκεί να το αποφασίσουμε!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα

Η όψη ευνοεί κυρίως τα ζώδια της γήινης τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τις ημέρες αυτές τους ανοίγονται σημαντικές ευκαιρίες διεκδίκησης και εξέλιξης σε ό,τι αφορά την οργάνωση και τη μεθόδευση των επαγγελματικών τους σχεδίων.

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο με Ηλιακή Έκλειψη και Σελήνη στην Παρθένο; Ποια ζώδια θα τα βρουν «μπαστούνια»;

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα: Οι όψεις που θα δυσκολέψουν τα ζώδια το τριήμερο

Ξέχασε την επέτειό σας; Σίγουρα φταίει το ζώδιό του! Τα ζώδια με τη χειρότερη μνήμη

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Σοκ! Πέθανε ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Την παραπομπή και προφυλάκιση Μαρινάκη προτείνει ο Εισαγγελέας!

Άγρια επίθεση του Χάρρυ Κλυνν στον Αντώνη Σρόιτερ: Απίστευτα καρφιά και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί από τον ηθοποιό

loading...