Κριός
Και θα μπω στο ψητό! Λέτε σήμερα να σας κάνουν πρόταση γάμου και να απογειωθείτε κανονικά από τη χαρά σας; Η Θεά Αφροδίτη προφανώς δεν έχει κάνει ακόμα τα μαγικά της! Το άφησε για το τέλος ένα πράγμα! Καλό είναι να είστε ήρεμοι γενικώς, να μη βιάζεστε, να μη βγάζετε συμπεράσματα και να προσέχετε τα λόγια και τις αντιδράσεις σας! Γιατί.. δε ξέρετε μέχρι να νυχτώσει τι μπορεί να συμβεί!

Ταύρος
Πανσέληνος στο Σκορπιό! Μαγεμένοι εξολοκλήρου! Πεισμώνετε, νευριάζετε, θυμώνετε και μπορεί να πιάσετε και μια βίτσα και να πάρετε και μερικούς στο κυνήγι! Ζόρικη η μέρα σας, όλα στα κόκκινα, δεν έχετε χρόνο για χαζολόϊ, κάθε λεπτό που περνάει, είναι πολύ σημαντικό για εσάς! Χαλαρώστε, πάρτε βαθιές ανάσες, μετρήστε προβατάκια ακόμα και στο ξύπνιο σας, μη παρεκτρέπεστε! Τουλάχιστον βάλτε μια ανακοίνωση.. Do not disturb!

Δίδυμος
Χαοτική η διάθεσή σας, άκρη σήμερα μη περιμένετε να βγάλετε με τα θέματά σας! Εμπόδια προκύπτουν, είχατε την εντύπωση πως είχατε αντιμετωπίσει αρκετά, όμως να που υπάρχουν εκκρεμότητες ακόμα αρκετές! Το σύμπαν σας χτυπά το καμπανάκι, να δώσετε σημασία περισσότερη, στο τι συμβαίνει γύρω σας. Λόγια ακούτε, μην αντιδράτε, σας ρωτάνε, μην απαντάτε. Ας είναι κατασκοπευτικό και μελαγχολικό το ύφος σας..

Καρκίνος
Παράξενη η μέρα σας πολύ! Έχετε σχέδιο, το τηρείτε κατά γράμμα, είστε συνεπής, όλα μια χαρά! Να το απολαύσετε αυτό, να πάρετε μια ανάσα, να προσμένετε στο ακουστικό σας, γιατί κάτι απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί και ξαφνικά να τρέχετε και να μη φτάνετε! Μη βιαστείτε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο, γιατί μετά πραγματικά το χάος! Μια ρομαντική βραδιά με το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο είναι ότι πρέπει για να φτιάξει το κέφι σας.

Λέων
Πώς να σας το πω.. η Πανσέληνος στο Σκορπιό εννοείται πως σας επηρεάζει, νεύρα πολλά και μπορεί να παίξετε και ξύλο, έτσι στα καλά τα καθούμενα. Καταρχήν είναι Παρασκευή και δε χρειάζεται να βρεθείτε με μαυρισμένο το μάτι.. Πώς θα κυκλοφορήσετε; Αποφύγετε τις ενοχλητικές τις υπάρξεις, έχετε τον τρόπο σας εσείς. Η παγίδα είναι να πέσετε, να χάσετε το χρόνο σας σε λογομαχίες και όχι μόνο και μετά να εκτεθείτε! Και μετά από αυτό έρχεται το παθιασμένο το σεξ!

Παρθένος
Μέρα που θα πρέπει να αποφύγετε το κουτσομπολιό! Θα σας προκαλέσουν επιδεικτικά και εσείς θα καλό είναι να μην αντιδράσετε καθόλου, γιατί μπορεί και να σας βιντεοσκοπούν! Υπάρχει κάποιος κακός στη παρέα, που δε σας συμπαθεί και τόσο και έχει σχέδιο να σας βγάλει από την άκρη! Να είστε καχύποπτοι, μετρημένοι και σοβαροί! Άλλωστε η κακή η ενέργεια επιστρέφει σε αυτόν που τη παράγει.. Και η δική σας η περίπτωση.. είναι ποιος έρωτας;;;

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ

 

 

loading...