Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 09/09/2015, by F’Ariel!

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 09/09/2015, by F’Ariel!
Κριός
Μέρα που τα σας κάνουν τα νεύρα τσαντάλια! Αυτό που θέλετε να κάνετε, φροντίστε να το κάνετε, δίχως τη βοήθεια κάποιου. Μη περιμένετε από κανέναν να χάσει το χρόνο του για να ασχοληθεί με τις δικές τις υποθέσεις ή τις επιθυμίες. Μουτράκια από νωρίς το πρωί και ναι θα βρίσκεστε σε μια υπερένταση άνευ προηγουμένου! Μη φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείτε από μόνοι σας. Βέβαια, φροντίστε να είστε ήρεμοι όταν πάρετε τις αποφάσεις σας.. αλλιώς το χάος το ίδιο!

Ταύρος
Είπαμε να αποφύγετε τα λόγια τα περιττά. Θα σας βάλουν σε μπελάδες, θα χάσετε το χρόνο σας άδικα και μια τρύπα στο νερό. Πάντως σε σχέση με τα άλλα τα ζώδια, τη περνάτε λάδι τη δουλειά, γιατί εσείς θα έχετε το προνόμιο να διαλέξετε. Δηλαδή για σήμερα, ράψτε το, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και εννοείται μη κάνετε το λάθος να δώσετε κάλπικες υποσχέσεις..

Δίδυμος
Ναι θα τρελαθείτε κανονικά, προφανώς ξεκίνησε από χθες το βράδυ και σήμερα το πρόβλημα έγινε βουνό και θα πρέπει να το λύσετε μια και έξω! Παίζει να τα πείτε όλα με το όνομά τους και να ξεσπάσει ένας χαμός, αλλά το θέμα είναι πως θα μάθετε την αλήθεια σε διάφορα που έχουν συμβεί και θα μπορέσετε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Πάλι φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο; Απελευθερώνεστε;

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.