Κριός
Τις μέρες αυτές θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στη σχέση σου. Να δείξεις κατανόηση και να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο. Για την ελεύθερη της παρέας, καιρός να γίνεις πιο κοινωνική και πρόσχαρη, γιατί προκύπτει μια νέα γνωριμία. Μέχρι τις 21, απέφυγε τις αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο και κάνε οικονομία. Άκουσε για νέες προτάσεις, μελέτησέ τες και αποφασίζεις πιο μετά.

Ταύρος
Καλά θα κάνεις να δείξεις σημασία στους ανθρώπους σου μεγαλύτερη και να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από τα συνηθισμένα. Υπάρχει παρασκήνιο, δεν είναι όλοι φίλοι. Δώσε σημασία στο σύντροφό σου και επιτέλους ξεπέρασε το παρελθόν. Έτσι θα αποφύγεις ανούσιους καβγάδες. Ζορίζεσαι επαγγελματικά, υπάρχουν λύσεις, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Οργανώσου καλύτερα και απέφυγε τις σπατάλες.

Δίδυμος
Πρέπει να έχεις δείξει μεγάλη ψυχραιμία τις μέρες αυτές. Το σύμπαν φταίει για όλα, για αυτό φρόντισε και εσύ να μη προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Ας είσαι προσεκτική στα λόγια σου. Εκτίθεσαι! Το καλό είναι πως βελτιώνεται η σχέση σου η ερωτική σιγά-σιγά και ηρεμείς. Λεφτά δεν έχεις και κάνεις κινήσεις απεγνωσμένες σε θέματα επαγγελματικά. Να το αποφύγεις αυτό, γιατί πάλι στο τέλος θα μείνεις ανικανοποίητη. Προσοχή στις 21!

Δείτε ακόμη: Φοβάσαι οτι θα μείνεις στο ράφι; Τι να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου για να μην καταλήξεις γεροντοκόρη!

Καρκίνος
Οικογενειακές εντάσεις προκύπτουν τις μέρες αυτές. Μη δώσεις μεγάλη βάση, όλα θα ξεπεραστούν με όμορφο τρόπο. Δείξε ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, μπορεί να μην είναι αμοιβαίο, όμως σε λίγες μέρες θα αλλάξει στάση απέναντί σου. Εμπόδια επαγγελματικά προκύπτουν μέχρι και τις 21, προσπάθησε να προνοήσεις, να οργανωθείς και να ανταπεξέλθεις. Απέφυγε τα περιττά έξοδα, σε πνίγουν.

Λέων
Τα βάζεις με τους φίλους σου. Νιώθεις μια δυσαρέσκεια και τους αποφεύγεις. Καλύτερα να διαλέξεις ποιος αξίζει να μείνει και ποιος όχι. Προσπάθησε να πλησιάσεις το σύντροφό σου, μετά τις 22 φτιάχνει η κατάσταση, αλλά θα εξαρτηθεί εξολοκλήρου από τη συμπεριφορά σου. Έρχονται πολύ ερωτικές μέρες για εσένα! Ετοιμάσου να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους ή ακόμα και αναψυχής. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου πριν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

loading...