ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα 28/09/2015, by F’Ariel!

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα 28/09/2015, by F’Ariel!
Κριός
Σήμερα είναι η μέρα σας. Έχετε τη τιμητική σας, αφού η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας και θα σας δώσει μια ανεξήγητη δύναμη για να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Κάτι θα συμβεί, θα βρείτε το δίκιο σας σε αρκετά θέματα και αυτό θα σας ανακουφίσει πολύ. Μπορεί να απαλλαγείτε και από κάποιες υποχρεώσεις που ποτέ δε σας αφορούσαν, αλλά τις είχατε αναλάβει για να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς. Ξεχάστε τα όλα αυτά! Αλλαγές και πάλι αλλαγές!
Ταύρος
Κάτι θα συμβεί στη δουλειά σας και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ. Μπορεί να ανεβάσετε και πίεση και αυτή τη φορά να σας μαζεύουν. Νομίζω δε θα μπορέσετε να αποφύγετε τουλάχιστον κάποιο επεισόδιο. Βέβαια να είστε ψύχραιμοι, μη βιαστείτε να αντιμιλήσετε, πάρτε το απόφαση πως είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλο τον κόσμο. Μπόρα είναι θα περάσει.

Δίδυμος
Ας υποθέσουμε πως σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της φρίκης! Θα ηρεμίσετε τις επόμενες ημέρες από τη ψυχασθένεια που σας έχει πιάσει καιρό τώρα. Να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας, να υποστηρίξετε τις απόψεις σας, να δείξετε τέλος πάντων πως όλο αυτό το σαματά που κάνατε, είχε κάποια ουσία. Καιρός να βάλετε προτεραιότητες και να ανεβάσετε το πήχη ξανά! Κυρίως σε θέματα επαγγελματικά!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.