Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να κάνεις μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε κοντά σου μια καλή ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις γιατί θα είναι προσωρινές.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, γι αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίσουν και θα βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος στη ζωή, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα τις τακτικές που ακολουθείς ώστε να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μπορεί να σταθεί άξια στο πλάι σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι ήρεμα και θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου. Εάν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα όσον αφορά τις αρμοδιότητες σου, ζήτησε τους τη βοήθειά τους και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο για να σε επηρεάσουν αρνητικά… αν βέβαια τους αφήσεις. Μην επιτρέψεις τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα – όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου φίλε Ταύρε σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητα σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος να θυμάσαι ότι με τέτοια συμπεριφορά και με αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις θα παραμείνεις ως έχει. Άλλαξε τακτική!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα αν είσαι Ταύρος. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και ανεπανόρθωτες συγκρούσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου. Βάλε νέες γερές βάσεις στα σχέδια σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητα σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δεν στις καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου γιατί μπορεί να δημιουργήσουνε προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου που δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε τακτική όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες συζητήσεις που μπορεί να αφορούν μελλοντικά σου σχέδια τα οποία καθυστερούν. Μίλησε με τους συνεργάτες που είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή και θα δεις ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις μεταξύ σας που ούτε καν είχες φανταστεί. Μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την πορεία της δουλειάς σου. Οικονομικά πρέπει να κάνεις κράτη ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Αυτήν την Τρίτη αγαπητέ Καρκίνε, χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο μπορείς να λύσεις πολλές διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, μήπως πρέπει να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου; Βγες έξω, διασκέδασε και όλο και κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις τώρα συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα ασχολήσου σήμερα ουσιαστικά με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε υπάρχουν πάντα και οι φίλοι.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Λέοντα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που αφορούν την σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό μην διστάσεις να δεχτείς μία πρόσκληση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να βγεις μία χαλαρή βόλτα μαζί του. Άλλωστε δεν σου ζήτησε να το παντρευτείς κιόλας!!!

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου, που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε θετική θα είναι η σημερινή Τρίτη για την προσωπική σου ζωή και σου προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάς στο μέγιστο βαθμό. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις τη στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με το σύντροφό σου που θα ανανεώσει τόσο εσένα όσο και αυτόν. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου μην ξεχάσεις να βγεις έξω το βράδυ γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις επιτυχία και καταξίωση έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν πολλά θέματα που έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις αλλά με λίγο καλή διάθεση και την σχετική οργάνωση στην τσέπη σου, θα τελειώσεις μια και καλή μαζί τους.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θες να μάθεις αν σε αγαπάει πραγματικά; Δες τι λέει το ζώδιο του…

O Ερμής στους Διδύμους 13-6-2016: Πώς θα επηρεάσει αυτό το κάθε ζώδιο!

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν φοβούνται τον έρωτα!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ