Κριός

Γενικά zwdia: Μια διαμάχη ανάμεσα στις οικιακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις ίσως προκύψει σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι και αυτό μπορεί να σας εκνευρίζει. Προσπαθήστε να σκεφθείτε καθαρά και να βρείτε μια λύση. Μετά δράστε. Αποφύγετε τον πειρασμό να τσακωθείτε με τους άλλους. Γυμναστείτε το απόγευμα και έτσι θα απομακρύνετε τον εκνευρισμό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επαγγελματική ηθική σας είναι πολύ δυνατή σήμερα. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά οπότε μην φοβάστε να βάλετε περισσότερα στην λίστα σας από ότι συνήθως. Η συγκέντρωσή σας είναι έντονη και τα αποθέματά σας είναι έντονα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Θα είναι μια έντονη ημέρα. Ίσως λάβετε ένα τηλεφώνημα που θα σας φέρει ανησυχητικά νέα, θα σας θυμώσει ή θα σας εκνευρίσει. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να τσακωθείτε αλλά μην το κάνετε. Είναι απλά ο αποστολέας. Μάλλον θα συναντήσετε έντονη κίνηση. Αν πρέπει να βγείτε σήμερα ίσως είναι καλή ιδέα να πάτε με τα πόδια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το δυνατό σας σημείο είναι να δημιουργείτε και να επεκτείνετε. Σήμερα θα δείτε ότι πρέπει να είστε συντηρητικοί και πιο προσεκτικοί. Σίγουρα αυτός ο τρόπος δεν σας αρέσει πολύ αλλά θα πρέπει να προχωρήσετε έτσι.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μάλλον κάποια έντονα όνειρα θα σας κάνουν να σηκωθείτε με θυμό χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα θέλετε να εξετάσετε προσεκτικά αυτά τα όνειρα και θα προσπαθήσετε να τα αναλύσετε ώστε να καταλάβετε την πηγή του θυμού αλλά και το πως θα τον προσπεράσετε. Αργότερα κάποια ενοχλητικά νέα που σχετίζονται με χρήματα μάλλον θα σας αγχώσουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τελευταία ίσως αισθάνεστε ότι μένετε πίσω στην δουλειά σας. Οι γύρω σας αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν μπροστά χωρίς εσάς. Οι άλλοι σας εκτιμούν πολύ είτε το εκφράζουν ανοιχτά είτε όχι.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Είτε ο/η σύντροφός σας ή ένας συνάδελφος θα είναι εκνευριστικός σήμερα και αυτό θα σας ενοχλεί. Να θυμάστε ότι η διάθεση αυτού του ατόμου δεν έχει να κάνει με εσάς ή με κάτι που είπατε ή κάνατε. Αφήστε τον/την να χαλαρώσει. Δεν είναι καλή ημέρα για κοινωνικές εκδηλώσεις. Περιμένετε καλύτερα μέχρι αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Διατηρήστε την ενέργειά σας σήμερα αντί να κινείστε προς σχέδια που δεν έχετε σχεδιάσει πλήρως. Καλύτερα να περιμένετε και να βρείτε άλλα σχέδια. Οι άλλοι θα ακολουθήσουν την προσέγγισή σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Πολλές δουλειές που δεν έχουν ολοκληρωθεί ίσως σας κάνουν να αισθάνεστε πιεσμένοι και σας δημιουργούν επιπλέον άγχος. Χαλαρώστε και μην πανικοβάλλεστε. Μάλλον αισθάνεστε πολύ ευαίσθητοι τώρα και ίσως αντιλαμβάνεστε και το άγχος των άλλων γύρω σας. Κάντε διαλείμματα και κάντε μια βόλτα. Θα καθαρίσει το μυαλό σας και όλα θα είναι πιο εύκολα για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι μια εξαιρετική ημέρα για εσάς ώστε να ελέγξετε την δουλειά που έχετε κάνει και να την διορθώσετε. Θα μπορείτε εύκολα να ανιχνεύσετε τα λάθη. Οι κινήσεις σας θα είναι αποτελεσματικές και αποδοτικές.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Τα συναισθήματα είναι έντονα και οι διαμάχες μετατρέπονται σε καβγάδες ανάμεσα στις ομάδες σας. Μην ανακατεύεστε. Δεν θα βγει τίποτα καλό αν ανακατευτείτε. Γράψτε τις εντυπώσεις σας και μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Ίσως πρέπει να προσπαθήσετε λίγο ακόμα για να φθάσετε τον στόχο σας πριν οι δυνάμεις που υπάρχουν γύρω σας σας μπλοκάρουν. Να είστε υπομονετικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με μια δουλειά που δεν σας αρέσει πολύ σήμερα. Προσπαθήστε να την μοιράσετε και σε άλλο άτομα όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Τα συναισθήματά σας είναι έντονα καθώς υπάρχει πίεση να ολοκληρωθούν κάποιες δουλειές που είναι στην μέση και να ξεκινήσουν κάποιες νέες. Όλοι, και εσείς, θα αισθάνεστε κουρασμένοι και πιεσμένοι και ίσως υπάρχουν διαμάχες. Ίσως είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας και να αγνοήσετε τα υπόλοιπα. Θα πάνε όλα καλύτερα και θα αποφύγετε όσο είναι δυνατόν τις εντάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αισθανθείτε μεγάλη ανακούφιση σήμερα ξέροντας ότι η δουλειά σας τελικά αποδίδει. Μπορείτε να πιστέψετε πως οι δύσκολες τελευταίες ημέρες έχουν περάσει και έχετε λίγο χρόνο για εσάς.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Αν ασχολείστε με κάποια ομαδική δραστηριότητα ή κοινωνική κατάσταση να είστε προετοιμασμένοι για καβγάδες ανάμεσα στους γύρω σας. Ίσως αντιληφθείτε ότι δεν εξυπηρετούν. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να προσπαθήσετε να δραπετεύσετε. Είναι καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου. Ξεκαθαρίστε τον εκνευρισμό πηγαίνοντας σπίτι σας με τα πόδια. Θα αισθανθείτε καλύτερα μετά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χαλαρώστε και σκεφθείτε ξεκάθαρα. Τελευταία είστε απερίσκεπτοι. Τώρα είναι καιρός να σταματήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις έντονες ιδέες σας. Χαλαρώστε και ξεχωρίστε τις καλές από τις κακές ιδέες. Μην προσπαθείτε να ακολοηθήσετε τα πάντα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ο εκνευρισμός ίσως σας κάνει να απομακρύνετε αυτή την ενέργεια ξοδεύοντας χρήματα. Ίσως να το παρακάνετε στο φαγητό, το ποτό ή στις αγορές. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας αλλά μην το παρακάνετε. Δεν θέλετε να αισθάνεστε άσχημα μετά. Ασκηθείτε λίγο ή διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε αναγκασμένοι να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα σήμερα και να αντιμετωπίσετε την κατάσταση στην δουλειά σας. Δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε. Μην φοβάστε να δουλέψετε επιπλέον. Είστε πιο αποτελεσματικοί από ότι συνήθως.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Ίσως είστε εκνευρισμένοι σήμερα εξαιτίας της ενέργειας που δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Ίσως μπείτε σε πειρασμό να προχωρήσετε σε διαμάχες με τους γύρω σας. Προσπαθήστε να βρείτε διαφυγή για την ενέργειά σας ώστε να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση. Υπάρχει επίσης κίνδυνος να δράσετε αυθόρμητα. Σταματήστε και σκεφθείτε πριν δράσετε και οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Με την έντονη ενέργεια που υπάρχει γύρω σας σας είναι δύσκολο να σταματήσετε και να σχεδιάσετε. Τώρα είναι καιρός να σταματήσετε και να σχεδιάσετε. Σκεφθείτε την πορεία σας πριν προχωρήσετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η πολύ δουλειά και το άγχος ίσως σας προκαλέσουν πονοκέφαλο σήμερα. Μπορεί να είναι καλή ημέρα να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε στα πιο πιεστικά θέματα. Μην ανησυχείτε αν πρέπει να αφήσετε κάτι για μετά. Υπάρχει περίπτωση οι γύρω σας να εμπλακούν σε διαμάχες. Μείνετε εκτός.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα ζητούν την συμβουλή σας σήμερα. Η πρακτική και αξιόπιστη φύση σας είναι μεγάλη βοήθεια για όσους δουλεύουν συνεχώς. Ίσως πρέπει να το κάνετε επαγγελματικά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μάλλον αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια αλλά δεν μπορείτε να την διοχετεύσετε. Ο αυξημένος εκνευρισμός ίσως σας κάνει να ξεσπάσετε πάνω σε φίλους, παιδιά ή τον/την σύντροφό σας. Τέτοιες στιγμές είναι καλύτερα να ασκηθείτε. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα και θα χαλαρώσετε. Κάντε το.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε πιο προσεκτικοί με το τι λέτε σε συγκεκριμένα άτομα. Η οπτική των άλλων μάλλον θα είναι πιο συντηρητική από την δική σας ειδικά σήμερα. Ίσως προσβάλλετε κάποιον αν δεν είστε προσεκτικοί. Λειτουργήστε επαγγελματικά.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πώς φλερτάρουν τα ζώδια; Τι να περιμένεις από το καθένα αυτό το καλοκαίρι

Σίγουρα σε ξεπέρασε; Μάθε αν σε θέλει ακόμα ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς θα σας επηρεάσουν τα άστρα λίγο πριν την ορθή πορεία του Κρόνου

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ο Γιάννης Λάτσιος μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του – Σε ποιον μοιάζει;

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο αγαπημένο ζευγαρι της showbiz! Δεν το περιμέναμε…

Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Γιόρτασαν τα γενέθλιά του στην Καλιφόρνια! Η τρυφερή αφιέρωση της Αθηνάς!

loading...