Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να χάσετε την επαφή σας με έναν κοντινό φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μπορεί να πανικοβληθείτε επειδή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά. Μην βγάζετε συμπεράσματα. Θα επικοινωνήσει μαζί σας εν καιρώ καθώς τώρα έχει κάποια πράγματα που τον/την προβληματίζουν. Όταν τελικά επικοινωνήσετε ίσως μάθετε κάποια ενδιαφέροντα νέα. Χαλαρώστε, κάντε τις δουλειές σας και περιμένετε ένα τηλεφώνημα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αποθαρρυνθείτε από όσους έχουν τα προσωπικά τους κίνητρα απέναντι στην αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τις θεμελιώδεις αξίες. Μην κρίνετε τους άλλους. Θα πρέπει να αποδεχθείτε το ποιοι είναι να να επικεντρωθείτε στην βελτίωση του δικού σας χαρακτήρα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ένα μέλος της οικογένειάς σας ίσως σκέφτεται να μετακομίσει ή να φύγει για λίγο μακριά. Μπορεί να αγχωθείτε αλλά μην τρελαίνεστε. Μην προσπαθείτε να τον/την μεταπείσετε. Ακούστε τι έχει να σας πει. Αυτό το άτομο μάλλον αισθάνεστε περιορισμένο από δυνάμεις μέσα στο σπίτι και ίσως τελικά να μην πάει πουθενά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργειά σας ταιριάζει πολύ καλά με των άλλων και δημιουργεί θετικές σχέσεις γύρω σας. Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε ότι κάνετε. Η αυτοπεποίθησή σας είναι έντονη και η κινητήριος δύναμή σας δυνατή.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Το άγχος ίσως σας δημιουργεί πρόβλημα επικοινωνίας σήμερα. Μάλλον δεν θέλετε να μιλήσετε με κανέναν , ακόμα και στους πιο κοντινούς σας φίλους. Αυτό θα είναι δύσκολο καθώς οι γύρω σας θα ζητούν τις συμβουλές και την βοήθειά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Το συναίσθημα αυτό θα περάσει και δεν θέλετε κανείς να νομίζει ότι είστε εκνευρισμένοι. Φάτε μόνοι σας και χαλαρώστε απόψε στο σπίτι σας με ένα καλό βιβλίο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε πιο διεκδικητικοί με όσους συναντάτε διαφορετικά θα γίνετε πιόνι στα παιχνίδια των άλλων. Η ενέργειά σας είναι πολύτιμη. Μην πέσετε στην παγίδα. Θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τα οικονομικά σας πηγαίνουν καλά αλλά δεν θέλετε να συζητήσετε τα θέματα αυτά με κανέναν. Ίσως θέλετε να πάρετε μια απόφαση που είναι δική σας και δεν επηρεάζεται από τους άλλους. Ένας κοντινός φίλους θα μάθει λεπτομέρειες και αυτό δεν θα σας αρέσει. Μην πανικοβάλλεστε. Αυτό το άτομο σας καταλαβαίνει και δεν θα προσπαθήσει να σας επηρεάσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα επεκτείνετε την ενέργειά σας και τους πόρους σας προσπαθώντας να αποφύγετε την διαμάχη. Όσο και να μην σας αρέσει η έλλειψη αρμονίας με τους γύρω σας ίσως σήμερα τα πράγματα να είναι κάπως έτσι. Αντιμετωπίστε τα δύσκολα θέματα άμεσα.

Λέων

Γενικά zwdia: Μάλλον θα έχετε μοναχική διάθεση σήμερα και θα θέλετε να περάσετε το απόγευμα κάνοντας κάτι που σας αρέσει. Μάλλον όμως τα πράγματα δεν θα πάνε έτσι. Ίσως έχετε επισκέπτες ή κάτι μπορεί να χρειαστεί άμεση επισκευή. Μπορεί να έχετε απρόσμενα τηλεφωνήματα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χρησιμοποιήστε τους καλούς τρόπους σας. Μπορείτε να είστε μόνοι αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σταματήστε να προσπαθείτε να αναστήσετε ένα παλιό σχέδιο ή μια δουλειά που δεν σας εξυπηρετεί πια. Τώρα είναι καιρός να κάνετε κάτι νέο. Μην φοβάστε να αναζητήσετε νέα δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος να μένετε σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί πλήρως.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως έχετε ένα περίεργο συναίσθημα ότι κάτι πάει άσχημα, στην περιοχή σας ή με έναν φίλο ή συγγενή. Μάλλον αυτό θα σας ταλαιπωρεί συνέχεια. Ίσως είναι καλή ιδέα να ασχοληθείτε με το θέμα αυτό. Μάλλον τελικά ίσως να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά ίσως κάποιο κοντινό σας άτομο να έχει κάποιο παροδικό πρόβλημα,.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αγκαλιάστε το περιπετειώδες πνεύμα σας και χρησιμοποιήστε το σε έναν τομέα με τον οποίο είστε παθιασμένοι. Προχωρήστε σε κάτι νέο. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αποτελέσματα.

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μια οργάνωση με την οποία σχετίζεστε ίσως να έχει κάποια οικονομικά προβλήματα και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σήμερα. Μπορεί να σοκαριστείτε αλλά αυτό είναι καλό. Ίσως επηρεαστούν οι στόχοι σας και μπορεί να πρέπει να κάνετε αναθεωρήσεις. Κάποιες έντονες συζητήσεις με τους γύρω σας είναι απαραίτητες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος θα σας πιέσει να κάνετε κάτι με πολύ γρήγορο τρόπο. Αρχικό θα εκνευριστείτε με αυτές τις απαιτήσεις. Ο ρυθμός σας ίσως είναι αργός και σταθερός. Η ταχύτητα θα εκτιμηθεί περισσότερο από την ποιότητα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Κάποιες απρόσμενες αλλαγές που σας περιόριζαν ίσως εμφανιστούν σήμερα. Μπορεί να πρόκειται για αναδιοργάνωση ή αλλαγή ιδιοκτησίας στην δουλειά σας. Μπορεί να επηρεαστεί πολύ η δουλειά σας. Ίσως πρέπει να σκεφθείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Θα πρέπει να αναλογιστείτε τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προχωρήστε σήμερα χωρίς να κοιτάτε πίσω. Οι πράξεις σας ίσως να φαίνονται απερίσκεπτες σε κάποιους αλλά μην ανησυχείτε. Τα άτομα αυτά στο τέλος θα λυπούνται που δεν κατάφεραν τίποτα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν σας ή το παρελθόν κάποιου κοντινού σας ατόμου μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο σήμερα. Μπορεί να σοκαριστείτε αλλά είναι μια θετική εξέλιξη. Θα πέσει φως στο πως πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα στην ζωή σας ή την σχέση σας. Σημειώστε τις σκέψεις σας, διαλογιστείτε, μιλήστε με έναν φίλο και προσπαθήστε να κατανοήσετε το τι συμβαίνει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε το κίνητρο που θέλετε για να προχωρήσετε σε μια νέα φάση στην δουλιεά σας. Δεν είναι καλή στιγμή να βρείτε δικαιολογίες. Είναι καιρός να δράσετε. Μην ανησυχείτε για το τι σκέπτονται οι άλλοι για το σχέδιό σας. Προχωρήστε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Κάτι που ίσως θέλατε να κρατήσετε ανάμεσα σε εσάς και κάποια έμπιστα άτομα ίσως έχει αποκαλυφθεί σε λάθος πρόσωπα. Ο εκνευρισμός και η αίσθηση προδοσίας ίσως σας εκνευρίζουν αλλά μην στρέφεστε απέναντι σε όσους γνώριζαν. Αν και αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό μπορείτε να μάθετε από αυτό. Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα μυστικό όταν το ξέρουν πολλοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αναποφασιστικότητα που ίσως αισθανθήκατε τις τελευταίες ημέρες έχει περάσει και έχετε προχωρήσει. Είναι καλή ημέρα να ξεκινήσετε κάτι νέο. Προχωρήστε. Κάντε τα απαραίτητα βήματα. Είστε σε νέο σημείο εκκίνησης.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Οι απαιτήσεις των συναδέλφων σας ίσως σας έχουν αγχώσει. Μπορεί οι συνάδελφοί σας να μην είναι δίκαιοι μαζί σας. Μπορεί να σκέπτεστε να συνεργαστείτε με έναν φίλο. Ίσως σήμερα καλή ιδέα αλλά σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε τέτοιες αποφάσεις. Περιμένετε μερικές ημέρες και μετά σκεφθείτε τα όλα πολύ σοβαρά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αντί να προστατεύετε οτι έχετε είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε κάτι νέο. Προχωρήστε. Περάστε τα όρια. Θα βρείτε υποστήριξη στον δρόμο σας. Απλά πρέπει να κάνετε τα πρώτα βήματα.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Το άγχος και ο εκνευρισμός ίσως σας κάνουν να σκεφθείτε να ξεφύγετε, να φύγετε μακριά. Ίσως σκέπτεστε να επιστρέψετε στο σχολείο και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για να αναπτύξετε την καριέρα σας. Ίσως τελικά χρειάζεστε διακοπές και το να επιστρέψετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας είναι καλή ιδέα αλλά μην αποφασίσετε σήμερα. Περιμένετε μερικές ημέρες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ευθυγραμμιστείτε με όσους είναι διεκδικητικοί και δεν φοβούνται την αποτυχία. Είναι σημαντικό να έχετε τέτοια άτομα πλάι σας αντί για εναντίον σας. Προσθέστε τέτοια άτομα στην ομάδα σας και θα βελτιώσετε την θέση σας.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Η Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς φέρνει τα πάνω κάτω! Ποια ζώδια θα βγουν κερδισμένα;

Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς; Οργάνωσε το γάμο σου σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Μπορείς να καταλάβεις το ζώδιό του μόνο με μια ματιά! Ποια εξωτερικά χαρακτηριστικά το προδίδουν;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αποκάλυψη-βόμβα από τον Δήμο Βερύκιο on air: Αυτή είναι η επόμενη μέρα για τον Alpha

Ράκος η Τατιάνα Στεφανίδου στην πρεμιέρα της! Έκλαιγε με λυγμούς για τον χαμό του συνεργάτη της Λάμπρου Χαβέλα (Βίντεο)

Αποχώρηση-βόμβα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού -Ποιος στενός της συνεργάτης αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα;

loading...