Νούμερα 1 trend η απόχρωση του κραγιόν της Σίσσυς Χρηστίδου - Εσύ θα το φορέσεις;

Είναι ότι πιο τέλειο!

Νούμερα 1 trend η απόχρωση του κραγιόν της Σίσσυς Χρηστίδου - Εσύ θα το φορέσεις;

Νούμερα 1 trend η απόχρωση του κραγιόν της Σίσσυς Χρηστίδου! Η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές επιλογές και δεν μας απογοήτευσε για ακόμα μια φορά. Εσύ θα το φορέσεις;

Η ίδια ως λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, φροντίζει ώστε πάντα να μένει ενήμερη με όλα τα trends και να προτείνει μόνο τα καλύτερα. Κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα φλογερό χρώμα του κόκκινου,, που έφερνε και σε πορτοκαλί. Το συγκεκριμένο, είναι από τα πιο νέα trends του εξωτερικού, που ακόμα και μεγάλα ονόματα, όπως η Jennifer Lopez, το επιλέγουν.

Εσύ θα το τολμήσεις; Δες το ποστ στον λογαριασμό της που έφερε τα πάνω - κάτω. Ωστόσο η ίδια έκανε και μια μοναδική εμφάνιση στο Open tv που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Την είδες;

Εκτός από το κραγιόν της, η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε μπλουζάκι game of thrones και έγινε η επόμενη khaleesi! - Θα το φόραγες;

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέρει να εντυπωσιάζει και δεν το κρύβει! Η ίδια φόρεσε μπλουζάκι game of thrones και έγινε η επόμενη khaleesi! Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό με την υπέροχη εμφάνισή της! Όλοι στα social media έσπευσαν να σχολιάσουν το look της.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας φόρεσε μια υπέροχη γούνα, ωστόσο τα βλέμματα όλων έπεσαν στην μπλούζα της! Και αυτό γιατί εκτός από την μόδα αγαπάει και το game of thrones, και πιο συγκεκριμένα την μητέρα των δράκων.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μια πιο glam αλλά συγχρόνως "έξαλλο" look με το μπλουζάκι της να γράφει χαρακτηριστικά "mother of dragons".

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για το γιο της. Όταν την ακούσατε θα μείνετε «κάγκελο».