Νέα Global Brand Ambassador για την Estée Lauder

Το super model, Imaan Hammam, είναι η νέα πρέσβειρα της μάρκας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Νέα Global Brand Ambassador για την Estée Lauder

Η οικογένεια με τις Global Brand Ambassadors της Estée Lauder μεγάλωσε καθώς πλέον προστέθηκε στη λίστα της μαζί με τις: Αdut Akech, Ana de Armas, Amanda Gorman, Bianca Brandolini D'Adda, Carolyn Murphy, Grace Elizabeth, Karlie Kloss, Kōki και Yang Mi, η πανέμορφη Imaan Hammam.

Το πανέμορφο τοπ μόντελ από την Ολλανδία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με μια εντυπωσιακή καμπάνια τον Ιούλιο του 2023.

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά για τη νέα της συνεργασία: «Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας της Estée Lauder, γιατί έχει τόσο πλούσια κληρονομιά και μερικά από τα πιο εμβληματικά προϊόντα ομορφιάς. Όμως είμαι ακόμη πιο περήφανη που είμαι μέλος ενός brand που υπερασπίζεται την εξέλιξη των γυναικών σε όλο τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης: Η L’Oréal Paris συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο κίνημα STAND UP, ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους

Λίγα λόγια για την Imaan Hammam

Νέα Global Brand Ambassador για την Estée Lauder

Μαροκινής και αιγυπτιακής καταγωγής, η Imaan μεγάλωσε στο Άμστερνταμ, όντας ένα από τα έξι παιδιά δύο μεταναστών. Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το έκανε το 2013 με τους οίκους Jean-Paul Gaultier, Givenchy, Hermes, Proenza Schouler, Chanel και Valentino, ενώ είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα διάσημων φωτογράφων μόδας όπως οι: Steven Meisel, Craig McDean, Annie Leibovitz, David Sims, Mert & Marcus, Willy Vanderperre, Jamie Hawkesworth, Inez & Vinoodh και Mario Sorrenti. Ως παγκόσμια πρέσβειρα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού She's the First, ο οποίος ανακηρύχθηκε επίσης "Powerhouse of the Year" το 2021, η Imaan υπερασπίζεται τα δικαιώματα των νέων γυναικών όλων των κοινωνικών στρωμάτων. Επίσης, είναι αναγνωρισμένη για το ρόλο της ως ακτιβίστρια, καθώς και για τη συμβολή της στη βιομηχανία της μόδας καθώς τιμήθηκε με το βραβείο "Γυναίκα της Χρονιάς" του Bazaar το 2020.