Άπλωσε μαγειρική σόδα στο σώμα σου και θα «εξαφανίσεις» το πιο μεγάλο γυναικείο πρόβλημα

Χρειάζεται μόνο δυο υλικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπλωσε μαγειρική σόδα στο σώμα σου και θα «εξαφανίσεις» το πιο μεγάλο γυναικείο πρόβλημα

Με την μαγειρική σόδα μπορείς να «εξαφανίσεις» ένα από τα πιο μεγάλα γυναικεία προβλήματα. Άπλωσε την στα πόδια σου και πες «αντίο» στην κυτταρίτιδα. Είναι ένας φυσικός τρόπος που θα σε «σώσει» χωρίς να ξοδέψεις χρήματα σε γιατρό.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να έχει περάσει την εφηβεία και να μην έχει έστω και λίγη κυτταρίτιδα. Και μιας και οι Ελληνίδες είναι μεσογειακές γυναίκες με καμπύλες έχουν λίγη παραπάνω κυτταρίτιδα από άλλες γυναίκες άλλων λαών.

Φυσικά αυτό που πρέπει να κάνετε πάνω από όλα είναι να πίνετε πολύ νερό. Εκτός του ότι ενυδατώνει, από την άλλη βοηθάει και στην μείωση της κυτταρίτιδας. Εκτός όμως από το νερό μπορείτε να φτιάξετε και την μάσκα που υπόσχεται να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα.

Η μάσκα με μαγειρική σόδα

Η Natalia Robinson, ειδική στην περιποίηση δέρματος, μίλησε στην Dailymail και έδωσε μια συνταγή με μαγειρική σόδα που λύνει το πρόβλημα πολλών γυναικών. Ανακατέψτε 1 κ.γ. μέλι με 1 κ.γ. μαγειρική σόδα και κάντε μασάζ στο δέρμα σας για τρία περίπου λεπτά μετά το ντουζ για να έχουν ανοίξει οι πόροι. Εκτός στους γλουτούς μπορείτε να κάνετε μασάν και στα οπίσθια και στο στομάχι.

Επίσης, έχετε ακούσει ποτέ ότι η μαγειρική σόδα βοηθά στην καύση του λίπους; Πολύ σωστά, αυτό βασικά οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το φυσικό χημικό στοιχείο, μας προσφέρει μια αίσθηση πληρότητας, αφήνοντάς μας τελείως χορτάτους και είναι σίγουρα ένα... κόλπο που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα! Επιπλέον – η προσθήκη μιας μικρής ποσότητας μαγειρικής σόδας τόσο στο νερό που πίνουμε όσο και στα φαγητά μας, θα τα κάνει πιο αλκαλικά με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα pH του αίματος.