3+1 μυστικά για να μακρύνεις τα νύχια σου φυσικά και εύκολα

Ακόμα κάθεσαι;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
3+1 μυστικά για να μακρύνεις τα νύχια σου φυσικά και εύκολα

Θες να μάθεις και εσύ το κόλπο για να μακρύνεις τα νύχια σου φυσικά και εύκολα; Αν ναι τότε σου έχουμε αυτά τα 3+1 μυστικά που θα αποδειχθούν σωτήρια. Δώσε βάση, ώστε να εντυπωσιάσεις τους πάντες.

Τα μακριά νύχια είναι στη μόδα αυτές τις μέρες. Κάθε κορίτσι επιθυμεί να έχει μακριά νύχια, ενώ άλλες έχουν φυσικά νύχια, μερικά προσπαθούν να τα αποκτήσουν και δεν το καταφέρνουν. Στην εποχή των ψεύτικων νυχιών, τα "πλαστικά" νύχια έγιναν μόδα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και εσύ να πας να βάλεις ψεύτικα. Τώρα μπορείς να τα μακρύνεις εύκολα και γρήγορα με απλά υλικά που έχεις στο σπίτι σου. Δες όμως πως μπορείς και να αφαιρέσεις μόνη στο σπίτι το ημιμόνιμο μανικιούρ με πολύ απλά βήματα.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι καλό για τη βελτίωση της υγείας, του δέρματος και των μαλλιών σου, καθώς και για τα νύχια. Εάν τα νύχια σου δεν μεγαλώσουν ή σπάνε, άπλωσε λάδι καρύδας στα νύχια. Πάρε λάδι καρύδας σε 1 μπολ και πρόσθεσε την ίδια ποσότητα μελιού και 3-4 σταγόνες δεντρολίβανο.

Τώρα ζέστανε αυτό το μείγμα λίγο και έπειτα βύθισε τα νύχια σου σε αυτό για 15 έως 20 λεπτά. Κάνοντας αυτό δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, τα νύχια μεγαλώνουν γρηγορότερα και γίνονται πιο δυνατά. Θα δεις ορατά αποτελέσματα σε μία ή δύο εβδομάδες.

Σκόρδο

Το σκόρδο περιέχει σελήνιο, το οποίο βοηθά στην προώθηση της ανάπτυξης των νυχιών. Για να ενισχύσεις τα νύχια σου, κόβεις ένα ακατέργαστο μπουμπούκι σκόρδου και τρίβεις τα νύχια σου. Εκτός από αυτό, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις λάδι σκόρδου.

Γάλα και αυγά - To νούμερο ένα μυστικό για υγιεί και μακριά νύχια

Αυτός είναι ένας ισχυρός συνδυασμός φυσικής ανάπτυξης των νυχιών. Το γάλα και το αυγό μαζί μπορούν να σε βοηθήσουν να μεγαλώσεις τα νύχια σου σε χρόνο μηδέν. Για αυτό, χτύπησε ελαφρά λίγο γάλα και κρόκο αυγού με παρόμοιο τρόπο όπως κάνεις για να φτιάξετε μια ομελέτα.

Βύθισε τώρα τα νύχια σου σε αυτό το μείγμα για 5-10 λεπτά. Κάνοντας αυτό δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να μεγαλώσεις τα νύχια σου πιο γρήγορα.

Χυμός λεμονιού

Ο χυμός λεμονιού βοηθά στην ανάπτυξη των νυχιών και στην αφαίρεση της ωχρότητάς τους. Επειδή το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, ενισχύει τα νύχια και προάγει την ανάπτυξή τους. Χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, μπορείς να εφαρμόσεις χυμό λεμονιού στα νύχια. Άσε το μείγμα για 20 λεπτά και κάνε μασάζ στα χέρια σου.