Τέλος στο προγούλι με αυτή την σπιτική μάσκα με λεμόνι και αυγό - Θα χαμογελάς χωρίς φόβο

Κι όμως, γίνεται και χωρίς νυστέρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος στο προγούλι με αυτή την σπιτική μάσκα με λεμόνι και αυγό - Θα χαμογελάς χωρίς φόβο

Έχετε κι εσείς πρόβλημα με το προγούλι σας; Τονίζεται αρκετά ειδικά όταν χαμογελάτε και θέλετε να το εξαφανίσετε αλλά φοβάστε το νυστέρι; Το Youweekly.gr βρήκε την λύση σε αυτή την σπιτική μάσκα που θα δείτε παρακάτω με λεμόνι και αυγό. Ο απόλυτος τρόπος για να βάλετε τέλος στο μαρτύριό σας.

Εάν πήρατε αρκετά κιλά, εάν χάσατε απότομα κιλά ή σταδιακά μεν αλλά μεγάλο αριθμό κιλών, εάν τα χρόνια έχουν περάσει, εάν δεν τρέφεστε υγιεινά, εάν δεν ενυδατώνεστε κι αν δεν ασκείτε καθόλου τη συγκεκριμένη περιοχή και γενικότερα δεν ασκήστε, τότε καθένας μεμονωμένος αλλά και συνδυαστικοί οι παράγοντες αυτοί μπορεί να σας οδηγήσουν στο να έχετε σχηματίσει ένα κρεμασμένο προγούλι.

Ξέρουμε ότι σε πολλές γυναίκες, όπως επίσης και άνδρες, το κρεμασμένο προγούλι δεν είναι επιθυμητό κι αρεστό, αντιθέτως προκαλεί δυσαρέσκεια κι ενίοτε δυσφορία. Ούσες γυναίκες με αντίστοιχες ανησυχίες, επιλέξαμε να συμπεριλάβουμε ένα άρθρο με μερικές συμβουλές, φυσικούς τρόπους και ασκήσεις που μπορεί η καθεμία και ο καθένας από εσάς να ακολουθεί συστηματικά προκειμένου να «χάσει» το κρεμασμένο προγούλι. Ασφαλώς, όλα όσα θα αναφέρουμε μπορούν να πραγματοποιούνται και προληπτικά από όσες και όσους δε θα ήθελαν να αποκτήσουν χαλάρωση στην εν λόγω περιοχή.

Επίσης, δείτε κι αυτή την σπιτική μάσκα κατά της αντιγήρανσης με κολοκύθι και αυγό. Έχει απίστευτα αποτελέσματα

Η συνταγή για σπιτική μάσκα με λεμόνι και αυγό κατά του προγουλιού έχει ως εξής

  • Αναμειγνύετε το χυμό από ένα μικρό λεμόνι ή από μισό μεγάλο λεμόνι με το ασπράδι από ένα αυγό και χτυπάτε καλά το μείγμα με ένα πιρούνι.
  • Αφού γίνει αφράτο το μείγμα, είναι έτοιμο για άμεση εφαρμογή στην περιοχή όπου υπάρχει μη σφριγηλό δέρμα, π.χ. κρεμασμένο προγούλι.
  • Αφήνετε τη φυσική θεραπεία να δράσει τουλάχιστον για 15 λεπτά της ώρας, ξεπλένετε με δροσερό (όχι κρύο) νερό από τη βρύση και σκουπίζετε την περιοχή ταμποναριστά με μία καθαρή πετσέτα.

Προσοχή και πάλι στην ώρα κατά την οποία θα εφαρμόσετε την εν λόγω θεραπεία, διότι λόγω του κιτρικού οξέως το δέρμα δεν πρέπει να εκτεθεί για τουλάχιστον 1 – 2 ώρες σε ήλιο.

σπιτική μάσκα για να εξαφανίσεις το προγούλι

Φρενίτιδα με αυτή την σπιτική μάσκα με λεμόνι κι αυγό - Για δέρμα βελούδο

Εάν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο και εμφανίζει κοκκινίλες, μια μάσκα με βάση το χυμό λεμονιού και το ασπράδι του αβγού θα σου εξασφαλίσει ένα ευχάριστο αίσθημα άνεσης.

  • Πάρε το χυμό μισού λεμονιού, χτύπησε ελαφρά το ασπράδι ενός αβγού και ανακάτεψέ τα. Άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου και άφησέ τη για 15 λεπτά.
  • Εάν τη βάλεις το βράδυ, μπορείς να την αφήσεις όλη τη νύχτα. Ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

Οι λευκαντικές ιδιότητες του λεμονιού, σε συνδυασμό με το ασπράδι του αβγού, διώχνουν τις γυαλάδες και τις κοκκινίλες δίνοντας στο δέρμα μια ομοιόμορφη απόχρωση.