Glow vibes: Δες πως να αντιγράψεις το λαμπερό μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου

Υιοθέτησε βήμα-βήμα το beauty look της παρουσιάστριας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @katken85
Instagram - @katken85

H εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, ξέρει καλά πως να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω με τα beauty looks που επιλέγει. Εδώ υιοθέτησε ένα λαμπερό μακιγιάζ με glam πινελιές, που συμπλήρωσε ιδανικά με ένα σικάτο ponytail. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ!

Κατερίνα Καινούργιου

How to

Αφού περιποιηθείς την επιδερμίδα σου με ένα ορό, που χαρίζει μια ανανεωμένη όψη εφάρμοσε την ενυδατική σου κρέμα και άφησέ την να απορροφηθεί καλά. Στη συνέχεια άπλωσε σε πρόσωπο και λαιμό μια ιδέα από ένα υγρό makeup για ομοιομορφία και κάλυψη.
Μετά περιέγραψε τα βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι ματιών και πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια καφέ σκιά την οποία θα δουλέψεις καλά προς το καπάκι συμπληρώνοντας μετά με μερικές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
Κατά μήκος των ζυγωματικών σου πέρασε μερικές πινελιές από ένα ροδακινί ρουζ, ενώ ψηλά στους κροτάφους εφάρμοσε λίγο highlighter για λάμψη ολοκληρώνοντας το make-up look σου με ένα ματ κραγιόν σε γήινη απόχρωση. Τέλος, σε ό,τι αφορά στο χτένισμά σου μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά και ψέκασε με μια λακ για κράτημα και διάρκεια.

Tip

Χρησιμοποίησε μια κρέμα ματιών με χρώμα, που θα περιποιηθεί την ευαίσθητη περιοχή προσφέροντας παράλληλα την κάλυψη που χρειάζεσαι.