Εσύ έχεις διαλέξει το σωστό ψυγείο;

Tα ψυγεία Inventor μειώνουν την σπατάλη των τροφίμων αλλά και της ηλεκτρικής ενέργειας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εσύ έχεις διαλέξει το σωστό ψυγείο;

Με τέτοια ζέστη και το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο καθημερινά, η μοναδική σκέψη στο μυαλό μου είναι η δροσιά. Ευτυχώς έχω ήδη κάνει όλες τις σωστές κινήσεις για να αντιμετωπίσω τον καύσωνα, με το σωστό κλιματιστικό και με το καλύτερο ψυγείο της αγοράς! Ναι καλά ακούς, μην σου κάνει εντύπωση που λέω “ψυγείο” και σκέφτεσαι “μα τι σχέση έχει τωρα αυτό με τη ζέστη”; Έχει μεγάλη σχέση και θα σου το αποδείξω στη συνέχεια. Εσύ απλώς έχε στο μυαλό σου την Inventor!

Κάθε καλοκαίρι πόσα τρόφιμα πετάς χωρίς λόγο, που χαλάνε γρήγορα, αφού το ψυγείο που έχεις διαλέξει... ταιριάζει μόνο στα χρώματα της κουζίνας σου, είναι απλώς ντιζαϊνάτο και εν πολλοίς λειτουργεί απλώς σαν διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα σου; Καλά τα λέω και συνεχίζω.

Από την αρχή της αγοράς σου πρέπει να σκεφτείς έξυπνα, φροντίζοντας να αποκτήσεις ένα ψυγείο με κατάλληλο και σύγχρονο σχεδιασμό, που θα σε βοηθήσει να διατηρείς τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο χρόνο, μειώνοντας την σπατάλη των τροφίμων αλλά και της ηλεκτρικής ενέργειας, πραγματοποιώντας έναν διττό στόχο: Οικονομία και προστασία για το περιβάλλον.

Πες “όχι” στην άσκοπη σπατάλη τροφίμων

H Ιnventor έκανε το... θαύμα της σ' εμένα – γιατί όχι και σ' εσένα! Διαλέγοντας το ψυγείο που ταιριάζει στις ανάγκες μου, έβαλα “τέλος” στην άσκοπη σπατάλη των τροφίμων, αφού πια δεν πετάω αυτά που αγόρασα και άργησα να καταναλώσω. Ο λόγος; Διατηρούνται φρέσκα για περισσότερτο καιρό και όποτε τα βάλω στο πιάτο μου είναι σαν να τα έκοψα πριν από λίγο από το μποστάνι! Τα ψυγεία και οι καταψύκτες Inventor μού απέδειξαν περίτρανα πως ξέρουν από σωστή συντήρηση χάρη στην τεχνολογία και τις προηγμένες λειτουργίες που διαθέτουν, με την τεχνολογία Total No Frost που αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου και με την ομοιόμορφη κατανομή ψύξης που διασφαλίζει σωστή λειτουργία και κατάλληλη συντήρηση, για να μη χαλάνε οι τροφές και βρίσκομαι διαρκώς στη δυσάρεστη θέση να τις πετάω.

Σύστημα fresh Cooling για αξεπέραστη φρεσκάδα

inventor 2

Επιπλέον, με το Σύστημα Fresh Cooling διασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία σε όλο τον χώρο της συντήρησης αφού χάρη στη μεταλλική πλάτη, η θερμοκρασία διανέμεται ομοιόμορφα εντός της συσκευής, με αποτέλεσμα τα τρόφιμά να παραμένουν αναλλοίωτα. Μάλιστα, έχω εντυπωσιαστεί με τα “έξυπνα” συρτάρια του, που δεν προορίζονται μόνο για άνετη τακτοποίηση, αλλά με βοηθούν να διατηρώ φρούτα, λαχανικά, κρέατα και ψάρια σε άριστη κατάσταση. Συγκεκριμένα, με το Συρτάρι Ελέγχου Υγρασίας, ρυθμίζω τον δείκτη για να εξασφαλίσω ένα περιβάλλον με περισσότερη υγρασία για τα λαχανικά μου ή με λιγότερη για τα φρούτα. Με το Συρτάρι Μηδενικής Θερμοκρασίας φροντίζω να υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για τη συντήρηση ψαριών και κρεάτων για μεγαλύτερη διάρκεια, λόγω της ενισχυμένης ψύξης, ενώ με το Συρτάρι Multi Fresh αποθηκεύω φρούτα, λαχανικά, κρέας ή ψάρι, ρυθμίζοντας τον δείκτη του συρταριού στο κατάλληλο επίπεδο υγρασίας και θερμοκρασίας.

Ανανεώνω εύκολα το περιεχόμενο

inventor 1

Ήξερες ότι μπορείς να ανανεώσεις το περιεχόμενο του ψυγείου ή του ψυγειοκαταψύκτη σου χωρίς να επηρεαστούν τα ήδη αποθηκευμένα τρόφιμα. Τα ψυγεία Inventor φροντίζουν για την ασφαλή συντήρησή τους με τις λειτουργίες Tαχείας Ψύξης και Ταχείας Κατάψυξης, με τις οποίες η θερμοκρασία στο εσωτερικό του θαλάμου μειώνεται γρήγορα και προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μη διακόπτεται η διαδικασία ψύξης ή κατάψυξης. Επίσης, ένα ψυγείο Inventor με Inverter Μοτέρ εγγυάται εξαιρετική απόδοση, χαμηλή στάθμη θορύβου, μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Και για μένα, που λατρεύω το κρασί, έχω πάντα τις ιδανικές συνθήκες συντήρησης χάρη στους συντηρητές κρασιών Inventor.

Άνεση & ευκολία

Και δεν είναι μόνο η φρεσκάδα, είναι και η άνεση! Με τη δουλειά και τα τρεξίματα όλη μέρα, υπάρχουν φορές που δεν προλαβαίνω καν να μαγειρέψω, οπότε αποθηκεύω τρόφιμα στην κατάψυξη που μπορούν να καταναλωθούν εύκολα και γρήγορα. Αν είχα, λοιπόν, ένα συμβατικό ψυγείο, η κατάψυξη δεν θα με έφτανε με τίποτα. Η Inventor, όμως, μού δίνει τη δυνατότητα να διαλέξω και καταψύκτη που καλύπτει τις ανάγκες μου – εγώ έχω πάρει δύο: Έναν οριζόντιο που τον έχω στην αποθήκη και έναν κάθετο που ταιριάζει απόλυτα στην κουζίνα μου, που μπορώ κιόλας σε περίπτωση αλλαγής διακόσμησης του δωματίου να τον εντοιχίσω κιόλας.

inventor 3

Αλλά και τα δίπορτα ψυγεία και οι ψυγειοκαταψύκτες Inventor διαθέτουν διαφορετικούς και άνετους χώρους αποθήκευσης οπότε έχω διαλέξει αυτό που με εξυπηρετεί πιο πολύ. Μεγάλα συρτάρια στην κατάψυξη, ενιαία συρτάρια στη συντήρηση, συρόμενα ή με ροδάκια που ανοιγοκλείνουν εύκολα για να κάνω την τακτοποίηση που επιθυμώ! Κι όταν ετοιμάζω πάρτι ή γιορτή κι έχω πολλά ποτά και αναψυκτικά, τα βάζω στο ειδικό ράφι, κερδίζοντας επιπλέον χώρο, ενώ για τα παγάκια ούτε λόγος, αφού έχω διαθέσιμα εύκολα και γρήγορα στην παγοθήκη Twist!

Σούπερ design

Πέρα, όμως από τους άνετους χώρους των ψυγείων Inventor, με έχει εκπλήξει ευχάριστα και το μοντέρνο τους design! Ψυγειοκαταψύκτες και δίπορτα ψυγεία σε inox, μαύρο ή λευκό χρώμα και σε όλες τις διαστάσεις ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε κουζίνα, ενώ και οι καταψύκτες είναι κομψοί και παράλληλα λειτουργικοί. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα αναδείξει την κουζίνα σου όπως έγινε και στη δική μου περίπτωση, δημιουργώντας στο σπίτι την πιο όμορφη, λειτουργική, σύγχρονη και trendy κουζίνα!

Οικονομία στο φουλ

Μπορεί να σκέφτεσαι πως έτσι ή αλλιώς τα ψυγεία δεν “καίνε” και πολύ, αλλά για σκέψου πόσο λιγότερο ρεύμα θα πληρώνεις αν αυτό που θα επιλέξεις έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για μειωμένη κατανάλωση; Θα κάνεις οικονομία και στην τσέπη σου και θα μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα. Σίγουρα ένα ψυγείο νέας τεχνολογίας λειτουργεί πιο αποδοτικά και συνεπώς καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από ένα παλιό, ενώ είναι και πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Tα ψυγεία Ιnventor διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία και νέες λειτουργίες εξασφαλίζοντας οικονομία σε κάθε επίπεδο! Αρχικά, τα ψυγεία Inventor Total No Frost αποτρέπουν τη συσσώρευση πάγου, έτσι η θερμοκρασία παραμένει σταθερή, ενώ επιτυγχάνουν την ψύξη δύο φορές πιο γρήγορα. Έτσι, η συσκευή λειτουργεί αποδοτικά χωρίς να καταναλώνει επιπλέον ρεύμα και ταυτόχρονα αυξάνεται ο χρόνος ζωής της.

inventor 4

Επίσης, για την άριστη λειτουργία του ψυγείου και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, σημαντικό ρόλο παίζει και το μοτέρ της συσκευής. Το προηγμένης τεχνολογίας Inverter Μοτέρ των ψυγείων Inventor προσφέρει κορυφαία απόδοση και χαμηλότερη στάθμη θορύβου, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας και φυσικά την εξοικονόμηση χρημάτων. Σε αυτά πρόσθεσε τη Λειτουργία ECO, που συνεισφέρει στη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και την οικονομία μιας και η θερμοκρασία του ψυγείου ρυθμίζεται αυτόματα στους 5⁰C και -18⁰C, αλλά και τον φωτισμό LED, που δεν προσφέρει μόνο άνεση χάρη στο εξαιρετικό και αποδοτικό φως, αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων, αφού η διάρκεια ζωής των λαμπτήρων είναι 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών, χαρίζοντας 10 φορές περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Κάνε κι εσύ τη σωστή επιλογή

Με ένα ψυγείο ή καταψύκτη Inventor αποθηκεύω τα τρόφιμά μου στις ιδανικές συνθήκες και τα διατηρώ φρέσκα και αναλλοίωτα για περισσότερο! Επίλεξε κι εσύ το μοντέλο που ταιριάζει πιο πολύ στις ανάγκες σου, μειώνοντας ταυτόχρονα έτσι και το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα και κάνοντας οικονομία σε τρόφιμα και ρεύμα! Εκμεταλλεύσου το πρόγραμμα Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή και απόκτησε ένα νέο ψυγείο Inventor πιο οικονομικά, φροντίζοντας κιόλας έτσι για το περιβάλλον.