«Έκλαψε» το Twitter με τις Άγριες Μέλισσες - «Το Διαφανιώτικο πιζτάμα πάρτυ»

Στο «στόχαστρο» Τάκης και Λάμπρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έκλαψε» το Twitter με τις Άγριες Μέλισσες - «Το Διαφανιώτικο πιζτάμα πάρτυ»

Χθες βράδυ ο Τάκης και ο Λάμπρος κοιμήθηκαν μαζί στις Άγριες Μέλισσες και το Twitter έδωσε ρέστα με τις ατάκες που γράφτηκαν για το «Διαφανιώτικο πιτζάμα πάρτυ», που όπως φαίνεται μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο Τάκης, δηλαδή ο Αργύρης Πανταζάρας, έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του κοινού στη σύντομη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 και όχι άδικα, αφού κάθε σκηνή του έχει μοναδικές ατάκες.

Χθες ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιο θα είναι το τέλος του χαρακτήρα του και η αλήθεια είναι πως το επεισόδιο είχε μία μεγάλη δόση από «Τάκη Δοξαρά».

Το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το Πιτζάμα Πάρτυ που έκανε ο Τάκης με τον Λάμπρο, αφού οι δύο άντρες κοιμήθηκαν στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες Τάκης
Άγριες Μέλισσες Twitter

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 75 – β κύκλος

Ο Λάμπρος και η Ελένη ανατρέπουν τα σχέδια του Νικηφόρου στην ψηφοφορία κι εκείνος θέτει θέμα αλλαγής καταστατικού και διάλυσης του Συνεταιρισμού. Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα. Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω από την πλάτη της στην αδελφή της; Η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν τον γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη αλλά ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδιά τους. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του;

Άγριες Μέλισσες Λάμπρος Ελένη

Ο Γραμματικός ξεκαθαρίζει στον Δούκα πως δεν πρόκειται να μείνουν στο ίδιο σπίτι και αποφασίζει να δείξει στην Πηνελόπη τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο, ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις από τη Σοφούλα. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούν σ’ έναν μοναχό της Μονής Εσταυρωμένου. O αγώνας δρόμου ανάμεσα σε αυτόν και την Ελένη, για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή, έχει ξεκινήσει…